Witam, od jakiego lvl mozna skillowac na trollach z avengerem? Oraz jaki set jest dobry by nie dostawać buł od troll championów? Obecnie mam 16lvl a eq to: crown legs/helmet, g armor i bohy.
Wersja do druku
Witam, od jakiego lvl mozna skillowac na trollach z avengerem? Oraz jaki set jest dobry by nie dostawać buł od troll championów? Obecnie mam 16lvl a eq to: crown legs/helmet, g armor i bohy.
Jaki sens ma skillowanie z mieczem 2h przy ktorym nie wbijesz defa??
To juz nie lepiej od 10 lvla na mad sheepie skillowac z CHYBA mystic bladem? w tedy leci i def i atk?
Hej, takie skillowanie ma sens: będę głównie używał broni dwuręcznej.
wtedy*Cytuj:
w tedy leci i def i atk?
Def się wbija o ile masz tarczę i biją Ciebie potworki.
zaden sens bicia trolli z broni dwuręcznej.
zamiast ave kup broń 50+ zwykla tarcza i jazda.
Nawet jesli masz zamiar bic pozniej tylko broniami dwuręcznymi to mimo wszystko szybciej skilla nie zyskasz skillując twoim sposobem a z tarczą dobijesz przynajmniej troche shielda
lepiej padnij te kilka razy do 11/12lvla i skilluj na mad sheep
Enraged White Deer to też ciekawa opcja.
o co chodzi z tym skillowaniem na wkurwionej owcy? to juz sie nie skilluje na monku itp ?
na takiej owcy może skillować tylko knight z ok 10lvl, zakłada broń na wyższy lvl niż swój (+50/+60) dzięki czemu bije owcę po 1 a ta się szybko leczy, dodatkowo bierze się 2 potworka i rośnie dość szybko shield (tj. szybciej niż z 1 mobem na klacie)
Skillowanie na monku jest natomiast dla wyższych lvli
Nie tylko knight palladyna tak skillować też się da ale... Musisz mec 1kk wzwyż wolnej gotówki
ej stoje z dragon lancem 8lvl knightem na mad sheepie, bije go i bije a skill nawet nie drgnal
o co chodzi?
Nie zadajesz blood hitow.
to co mam zrobic zeby takie zadawac?
ok niewazne, juz dziala. dzieki