-
Konfiguracja pada ps3
koledzy mam problem, znacie sposób aby skonfigurować pada z ps3 pod pc? chodzi mi dokładnie o sterowanie w fifie world. mam pada ds3 a w grze jest w ustawieniach ten x-boxowy wiec klawisze mi sie nie zgadzają;/ ps: nie działa mi fifa config z fifa 11 wiec nie piszcie mi nawet o tym xd
-
-
2 załącznik(ów)
Cytuj:
Biber napisał
"
ok pobrałem to ale mam problem z konfiguracj tzn nie ogarniam tych "buttonów" ogarniasz to? dał byś rade to skonfigurować pode mnie bym ci wysłał gdzie ma być strzał itp i byś mi wysłał?;p chce tak
Atak: strzał na kółko, podanie prostopadłe na trójkącie, podanie i wystawienie sie L2+X, podanie na dobieg górą L2+trójkąt ,dośrodkowanie na kwadracie,zwykłe podanie x, sprint R1, zmiana zawodnika L1,modyfikator strzału finezyjnego R2, drybling L2
Obrona: wślizg na kółeczku,"szarpanie" na x, pressing kolegi na kwadracie,wybięgnięcie bramkarzem na trójkącie, podskok murem na trójkącie, wybięgniecie zawodnikiem z muru na x. ogarnie to ktoś? bede mega mega wdzięczny:)
Załącznik 324176Załącznik 324177
-
Na razie odpal emulator i tam przypisz odpowiednie klawisze.
Każdy pad ma trochę inaczej "pomieszane" klawisze.
Jak to zrobisz, zapisz ustawienia, nie wyłączaj emulatora. Wgraj trzy pliki z folderu, gdzie masz x360ce do folderu z grą (rozszerzenia aplikacji). Dopiero po tym sprawdź, czy pad poprawnie działa w grze.
-
1 załącznik(ów)
Załącznik 324200 włączyłem tego emulatora coś mi tam wyszukało i dalej nie wiem jak ogarnac te klawisze aby było tak jak napisałem w poscie wyżej;/
ps. temu co mi ogarnie to tak jak chce doładuje jutro komóre za 5 ew 10zł z obojetnie jakiej sieci;p
-
https://www.youtube.com/watch?v=SOfyuChzrQk
Ja korzystałem z tego poradnika i wszystko śmiga
-
mi działa ten pad w fifie ale w grze w ustawieniach jest jedynie sterowanie takie jak na xbox a ja chce np miećstrzał na kółku a nie na jakimś Y czyli tak jakby na trójkącie ;p
-
odświeżam temat. dalej sobie nie poradziłem;/ ktoś coś?