Witam prosze o porade gdzie expic takim 170 rp full eq skile 109/90. obecnie bije od 2 tygodni hydry exp nwm czy dobry na premium stamince 400k/h na zwykłej 250k/h profit średni. Wyciągnę gdzieś więcej? Może być lekkie waste.
Wersja do druku
Witam prosze o porade gdzie expic takim 170 rp full eq skile 109/90. obecnie bije od 2 tygodni hydry exp nwm czy dobry na premium stamince 400k/h na zwykłej 250k/h profit średni. Wyciągnę gdzieś więcej? Może być lekkie waste.
grimy yalahar 600k/h powinno byc
No co jak co, ale ja na mino oramond 130 rp robie 300k+ exp/h zawsze z profitem. Chosenki tez dobry exp i profit. Daj znac jak pojdziesz, zebys napisal ile wyciagasz.
Z assassinkami Roshamuul możesz na początku bić, Choseny w Corruption Hole fajna opcja, Grimy w Yala będzie git, Oramond lewo prawo i Katakumby jak dostęp :v
Oramond rzygam :D sporo tam expiłem, chosenki nawet nawet 500k/h i profit, rosha odpada w 100%. Grimy przetestuje, co to katakumby ? Zastawnawiałem sie jeszcze na ghasty dragon co o nich myślicie? Jakie misje trzeba na nie zrobic?
na ghastly exp nie powala, profit jest owszem, ale jeśli chodzi o exp to bym odpuścił
spróbuj te grimy
oramond (nudno to nudno, ale expy się zgadzają)
goroma/banuta może
coruption hole
Od jakiego lvl można się wybrać na grimy w yala z f bombą na spokojnie? ofc rp
ja biegałem już na 110 i było dobrze :D
Wybrałem się na grimy exp 600k/h loot chyba nie najgorszy(albo ja przyfaricłem) na 30 grimow (długo tam nie siedziałem) miałem 2 mieczyki armor i legi + kilka demonic ese itp. Jak oddam jeszcze 4 tomy wybiore sie na ghasty.