-
Seria Far Cry
Witam
Planuje kupno Far Cry 4, lecz nie grałem w żadną z poprzednich części a strasznie ważna dla mnie jest fabuła i nie lubię zaczynać od końca. I tu nasuwa się moje pytanie czy wszystkie części są ze sobą powiązane fabularnie ?
@Delek
ale literowka xD
Oczywiście Far Cry
-
Rotfl, Fry Cry? Czy Far Cry?
-
Ogladalem poczatek FC4 na konsoli i jest praktycznie to samo co w FC3 tylko w klimacie Himalajow a nie dzungli jak w 3.
Na poczatku nas porywaja, zabijaja bliska nam osobe, wyswobadza nas wazna osoba z jakiegos ugrupowania i zabiera do swojej wioski. Identycznie jak w Far Cry 3.
-
1. Far Cry.
2. Nie są w ogóle powiazane ze sobą fabularnie, każda ma swoją osobną historię. Do tego FC1 ma zauważalnie inny klimat (chociaż też generalnie chodzi o bycie na zadupiu).
Nie zaszkodzi ci zaczynac od czwórki. Natomiast osobiście polecam zagrać jeszcze kiedyś w 1 i 3, bo to dobre gry. Dwójka jest kiepska.
@down
Dwójka to zajebista koncepcja i tragiczne wykonanie, w pewnym momencie po prostu każdemu pęka żyła od murzyńskich posterunków. Jest dużo niedopracowań, a gameplay po chwili się robi nudny i irytujący strasznie.
-
http://www.couponclippingcook.com/wp...ench-fries.jpg
xD
Czwórka to po prostu 3jka na sterydach. A jako, że 3jka była świetna - polecam ;). Jedynka była super acz to zupełnie inny typ gry, a dwójka wcale nie była AŻ TAK kiepska, była prekursorem do tego, co mamy teraz ( No i malaria.. fajna sprawa :D)
-
ja wlasnie sciagam FC4 zobaczymy co to zrobili 3 bylo ok
-
@czecho24 ;
Skad sciagasz? Ja sciagam z torrenta skidrow to idzie ponizej 100kb/s przy necie 10mb/s :/
-
criss sciagam z https://kickass.to/usearch/far%20cry%204/
idzie mi 1,8 mb/s aktualnie mam 70%
-
@czecho24 ;
Ale ktory konkretnie torrent sciagasz? Mozesz mi wyslac na pw.
-
-
fry cry bo usmaży twoj komputer jeśli nie będzie dość dobry xd
mnie osobiscie w FC3 wkurwiala nieziemsko fabula jak z taniutkiego filmu akcji, bohater tak motzno przemiana, teksty tak bardzo sztampa NIE DAM CIE ZABIC - NIE MOZESZ SIE DLA MNIE POSWIECIC, RATUJ SIEBIE- NIGDYYYYYYYYYYYYY czy cos w ten desen xD
ale sama gra miód
-
panowie mam problem sciagnolem far cry 4 skidrow zainstalowalem i jak wlaczam gre jest logo far cry 4 potem wyskakuje okienko i jest czarny ekran i nic wiecej
sterowniki juz zaktualizowalem
dodam ze nietylko j amam taki problem
co moze byc powodem ?
-
Uzywales cracka od skidrowa?
@top
Ja juz jestem w polowie fabuly, rozwiazujac prawie wszystkie misje poboczne. Kapa, ze taka krotka gierka. W sumie to moze dlatego, ze mialem 2 dni wolnego i oralem po 10h, bo tak mnie wciagnelo. Polecam gierke na 100%
-
tak uzywalem i uzywalem nawet innych i nic niepomoglo
-
A system 64 bitowy masz ?