Witam, czy przez opcje more via PlaySpan, kupie pacc dzwoniąc z telefonu komórkowego ? Mam 36,68zł, cena na stronie jest 36,01zł. Faktycznie cena to 36,01 czy lepiej mieć zapas kilku złoty? Wróciłem niedawno do gry i się tak właśnie zastanawiam.
Wersja do druku
Witam, czy przez opcje more via PlaySpan, kupie pacc dzwoniąc z telefonu komórkowego ? Mam 36,68zł, cena na stronie jest 36,01zł. Faktycznie cena to 36,01 czy lepiej mieć zapas kilku złoty? Wróciłem niedawno do gry i się tak właśnie zastanawiam.
musisz mieć zapas około 8 zł
cena faktyczna = każda rozpoczęta minuta x cena za minutę.
przykład
połączenie ma trwać 6 min 7 sec, koszt za minutę 5.00zł
płacisz 7 x 5.00zł = 35.00zł.
Nie wyświetla ci się taki błąd jak chcesz kupić?
Załącznik 324082
To nie wiem, mi ten błąd wypierdala ;s
/edit rozkminiłem - dla potomnych w nazwie maila nie może być kropek.
czy mógłby ktoś zdradzić jaki jest całkowity koszt PACC'a za pomocą Playspan (36zł wg cennika tibia.com + jakie dodatkowe koszta za usługę płatności telefonicznej) i czy odbywa się to na zasadzie połączenia głosowego czy sms'a o podwyższonej opłacie ?
Znajomy w ten sposob zamawial pacc.
Placil okolo 45 zl.
Zamawiałem dwa dni temu i cena jest inna niż pokazana na stronie. Załóżmy, że napisane jest, że koszt pacc to 41zł bo 1min to 10zł a czas połączenia wynosi 4min i 6 sec. Niby cena się zgadza, ale tak naprawdę wpłacisz 10zł za rozpoczęcie każdje minuty dlatego prawdziwy koszt to 50zł. Miałem 45zł na koncie kosz miał być 39zł. Ale koszt minuty był w granicach 7zł rozłączyło mnie bo koniec środkó na koncie a tak telefonie 6zł do końca brakowało 4 sec. Musiałem wziąć drugi telefon i zadzwonić na te 4 sec , zabrało za minute połączenia i pacc jest. Także cena pacc to cena za każdą rozpoczętą minute.
napisałem to samo 7 postów wyżej ^^ zamawiałem bardzo dużo scrolli w ten sposób więc info pewne
pozdrawiam
https://i.imgur.com/2c2yTof.png