Pytanie
czy te Midnight Shard daja exp lvl razy 300 (czyli 60k expa przy 200lvlu) i mozna uzywać tego bez ograniczeń?
Wersja do druku
Pytanie
czy te Midnight Shard daja exp lvl razy 300 (czyli 60k expa przy 200lvlu) i mozna uzywać tego bez ograniczeń?
z tego co mi wiadomo to na postać możesz użyć 40 shardów, shard x lvl i x , co daje 150lvl x 40 shardów x 300 expa = 1.8 mln expa na 150 lvlu
A czy jak wezme pochodnie mainem to moge ja przekazac na druga postac i podpalic jedna latarnie i ewentualnie wziasc nagrode? (nie mam noobem dostepu do yalahar i nie wiem czy robic)
@up
Tak ;-)
Panowie nawet przegrywając event po pierwszym dniu, bo tak zapewne będzie nagrody i tak dostajemy? :)
tibiopedia : Niezależnie od tego, jak poradzi sobie świat, każdy, kto podpali co najmniej jedną latarnię otrzymuje osiągnięcie "Keeper of the Flame". Jeśli podpalimy wszystkie 10, zdobywamy także achievement "True Lightbearer".
Jeśli nasz świat utrzyma płomienie na wszystkich latarniach przez 96 godzin, każdy gracz, który podpalił co najmniej jedną latarnię, otrzyma dostęp do pokoju z nagrodami. Więc świat musi wygrać event żeby odebrać nagrody :/.
lepiej sprzedawać shardy teraz czy po evencie?
teraz lol
@moth
shardy teraz, po evencie bedzie ich tysiace :)
bezmian w evencie, aż nie wierze, 8lvl na dawnporcie to ok 8min i juz mozna odpalac hehe, ziomek z guardii mi pisal ze ma 500 postaci :D
A da sie gdzies sprawdzic jakie swiaty jeszcze walcza a ktore odpadly?
kiedy w ogóle można wejść w kazzo do tego reward roomu? pomijam zapalanie pochodni, po zakończeniu eventu?
tak po zakończeniu eventu jak całemu światu uda się utrzymać płomień.
Podobno znowu jest bug na yala z latarnia, to prawda?
to inne pytanie: widziałem że ludzie piszą iż zamienili shardy na expa już teraz, jest to możliwe? i czy można wymienić shardy gdy serwerowi sie nie uda?