Widział już ktoś? Jak wrażenia?
Wersja do druku
Widział już ktoś? Jak wrażenia?
Ja dzisiaj o 19:30 mam seans, później editnę i zdam sprawozdanie ;)
@ArturSmok ;
Właśnie wróciłem z kina i, szczerze mówiąc, nie wiem, co powiedzieć ;d Chyba potrzebuję więcej czasu, żeby określić czy film mi się podobał, czy jednak nie do końca. Na pewno dostałem nie to, czego się spodziewałem. Miałem nadzieję na dużo akcji, a tej brakowało. I nie mówię, że się zawiodłem, w żadnym wypadku. Po prostu zaskoczyła mnie trochę treść filmu i muszę to sobie na spokojnie przetrawić. Ogrom tego, co zobaczyłem, trochę mnie przytłoczył ;d
Jeśli zastanawiasz się czy iść, to rezerwuj już bilety. Film na pewno nie każdemu się spodoba, ale jest jednym z tych, które na pewno warto obejrzeć na dużym ekranie, żeby samemu się przekonać.
Właśnie miałem zakładać temat o tym filmie :D
Wczoraj byłem, mega zajebisty, przez ani chwilę nie było zamuły - a nawet jeżeli to i tak z poprzednich z scen ogarniałem się z wrażenia :) w recenzjach piszą o tym, ze typowy hollywodzki szablon - ckliwa opowiesc o samotnym ojcu, ktory leci ratować świat. No ale ja moze na poczatku troche na to zwrociłem uwagę. Po chwili zaczelo sie tak grubo dziać, ze masakra:D efekty specjalne i muzyka - perfekcyjne, 10/10 :) jezeli ktos ten film obejrzy na swoim tv/monitorze z lipnym dzwiękiem i nie w najwyzszej jakosci to wspolczuje straconych przyjemnosci ;)
Polecam, Mateusz.
@Astinus ;
i jak i jak?
ogladalem trailer i przez jego 90% czasu bylo jakies pierdolenie o rodzinie i pod sam koniec tylko pokazany start rakiety. jak to wyglada w filmie?
Byłem na tym dzisiaj w kinie i powiem szczerze, że dawno tak wciągającego filmu nie oglądałem. Według mnie to film roku, muzyka świetna, fabuła tak samo.
Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się, czy iść na ten film
Kiedy skończyłem Breaking Bad musiałem obniżyć oceny wszystkich filmów, którym dałem 10 na 9. Nie sądziłem, że tak szybko pojawi się produkcja równie dobra. Po obejrzeniu Interstellar z czystym sercem mogę stwierdzić, że to właśnie to, ten film, jako jedyny zrównał się z dziełem Gilligana. Niesamowite. Przepiękne. Epickie. Idźcie do kina póki jeszcze można. 10.
Sporo hejterów krytykowało ten film jako sprzeczny z prawami fizyki, ze co to za z dupy wzieta czarna dziura itp itd ;d a fakt jest taki, ze tworcy Interstellar stworzyli czarną dziurę na podstawie najnowszych badań i danych, odwzorowali ją tak, jak dzisiejszy naukowcy uwazają, ze ona wyglada. Do tego nawet slyszałem, ze Interstellar stworzyl tak swietna wizualizację czarnej dziury, ze teraz strony się odwrociły i sami naukowcy z niej korzystają :d
To prawda, podczas produkcji filmu dokonano odkrycia naukowego.
Nie jestem fanem tego gatunku filmów, ogólnie kosmosu oraz podobnych historii ale film wgniótł mnie w fotel na całe trzy godziny a jak się skończył to było mi smutno, że już po filmie i pewnie wiele lat zajmie zanim doczekam się czegoś na co najmniej podobnym poziomie...
Nie denerwujcie mnie tymi pozytywnymi recenzjami bo nie mam kasy na kino ;d