Cześć. W końcu działa mi normalnie internet i chciałem sobie pograć w jakąś ciekawą grę Online rpg. Macie coś ciekawego do polecenia? Najlepiej jakby można było rozbudowywać postać, duża mapa itp Coś podobnego do np Conana czy Neverwinter
Wersja do druku
Cześć. W końcu działa mi normalnie internet i chciałem sobie pograć w jakąś ciekawą grę Online rpg. Macie coś ciekawego do polecenia? Najlepiej jakby można było rozbudowywać postać, duża mapa itp Coś podobnego do np Conana czy Neverwinter
Tera online
Zapraszam i polecam
Cudna grafika
Cudny edytor postaci
Fajne community
Zajebiscie sie gra
Ja polecam Archeage, ew możesz sobie sprawdzić Aiona albo Rifta.
Tibia.
A ja osobisice polecam wow , ale nie tego na globalu tylko tego gdzie bylo nastawienie na community , czyli TBC , gram sam ze znajomymi na hellgroundzie ( to taki prv , nie trzeba placic i nie ma najnowszego patcha) . Gdybys byl zainteresowany to pisz , chetnie pomoge! :)
Runes of Magic
PxG - pokemony online, gra świetna, jeśli chcesz zobaczyć jak to wygląda itp, to na dole jest link do tematu
http://torg.pl/showthread.php?439860...-PIERWSZY-POST
Proszę, jeśli masz zamiar zacząć grać, to napisz do mnie na pw, a na pewno pomogę!
World Of Warcraft : Wrath of the Lich King, albo The Burning Crusade
Wciagajaca fabula, rozbudowane 2 swiaty do pelnej exploracji rozbudowane PvP( o PvE to juz nie wspomne) mile dla oczu postacie wykonane w starym stylu, setk misji, przyjemny system lvl'owania, oraz 20 lat pelnej kroniki wowa dziesiatki ksiazek 2x tyle komiksow wczesniejsze wersje gry ktore wplywaja na dalszy rozwoj fabuly. Mam nadzieje ze solidnie uargumentowalem swoj wybor dziekuje za przeczytanie