Wersja do druku
Czy elementy grafiki (np ikonki umiejętności albo sam wygląd championa) muszą zostać wykonane osobiście czy można posłużyć się gotowymi grafikami/obrazkami znalezionymi w google? (oczywiście nie mógłby one mieć wcześniej nic wspólnego z LOLem)
ale grafike też mamy dodawać czy cos ? czy jak ? znaczy splasz arty itp ?
za 12 godzin mija termin przysyłania prac!
dużo wpłynęło? Nie wiem czy się wyrobie kurde
Pewnie wygra ktoś z pomysłem w stylu kappozaura, ale ja też coś naskrobałem, żeby zrobić fikcyjną konkurencję :P
kiedy ogłoszenie wyników? :D
chyba strasznie ciezko idzie to ocenianie
@Masaker ; heloł
Chciałbym poinformować, że konkurs narazie nie może zostać rozstrzygnięty. Masaker wiedział o zakończeniu konkursu (jego profil), pisałem do niego dwa razy (przed i po), mentionowali go niektórzy uczestnicy. Sedes (który ma z nim kontakt telefoniczny) dowiedział się, że Masakerowi zepsuł się monitor, nie ma żadnych pieniędzy na koncie i spróbuje się pojawić na forum w poniedziałek (8 grudnia - wczoraj).
Nie pisałbym tego posta jeśli chodziłoby jedynie o jego nieobecność. Pomysłodawca i organizator konkursu (a zwłaszcza z nagrodami pieniężnymi) musi go skończyć. Masaker jeszcze przed problemami miał 5-7 dni na przedstawienie prac moderacji, wymyślenie jakiegoś systemu oceniania i upublicznienia wyników, jest to kwestia 10-30 minut roboty. Nie zrobił nic żeby skończyć to co zaczął, mimo przypomnień ode mnie i użytkowników.
Mam nadzieję, że kiedyś się w końcu zaloguje, napisze swój opis wydarzeń i zakończy w końcu ten konkurs tak jak trzeba.