tak jak w temacie od którego poziomu rp moze chodzic na choseny w coruption holes i czy coś więcej trzeba oprócz oddanie 8 tomów?
Wersja do druku
tak jak w temacie od którego poziomu rp moze chodzic na choseny w coruption holes i czy coś więcej trzeba oprócz oddanie 8 tomów?
nie trzeba niczego wiecej, a propsuje tam leciec najlepiej gdzies od 100~. Od ktorego nie pojdziesz to bedzie spoko, ale zaś ta dluga droga i troche hardkorowo moze byc na wczesniejszych lvlach ;p
Recznie od 105 z mycological bowem i skilami 90+ i wallami zeby nie lurowac za duzo chosenow.
@Valheru ;
Po oddaniu 6 tomów musisz zrobić Mortal Combat, żeby móc oddawać je dalej, musisz o tym pamiętać.
Według mnie to już 90 starczy, pod warunkiem że masz warsingera, ale jak nie masz to tak od 105 z myco, a jak nie to po prostu spróbuj z composite hornbowem, nie ma aż takich różnic w obrażeniach między łukami, ogromny przeskok odczujesz po zmianie amunicji z onyxów na crystalki, właśnie na 90 lvl.
Lul widzialem ludzi co biegaja na chosenach w temple of eq~ tak juz przy 70-80lv tylko trzeba miec troche umiejetnosci w graniu rp wiec tak mysle 90lv na strzalki duzo fire walli pare fire bomb wrazie co i smigasz ;d btw ja od 80 bilem ghastly dragi ;s
Dis mam 100 z pall armem, 75lvl, a przeskok poczułem jak zmieniałem onyxy na drill bolty. Myśle że mógłbym próbować powoli choseny ale jak trzeba mortal combat zrobić to pewnie i tak bede zmuszony dobic 90 chociaż bo czekam aż znajomy zakupi pacca.
Na tym lvlu przy odrobinie ostrożności i ewentualnie wallach w zapasie można śmigać bez problemu. Sam biegałem w przedziale 80-120 i w sumie nie zdarzyło mi się paść ani razu.