-
Irmada - Wspólna gra
Siema, jakiś czas temu wróciłem do gry i szukam ludzi chętnych do pogrania razem na Iridi- Expienie/Robienie Questów/Wspólna gildia itd. zebrałem już kilka osób lecz przydało by się więcej jeżeli jest ktoś zainteresowany to pisać tutaj w temacie, oczywiście jak zrobicie postać to podajcie tutaj nick lub na priv.
Oczywiście załatwię EQ na start.
Jeżeli to nie ten temat to proszę o przeniesienie.
-
-
Jakiś nick, więcej informacji na wasz temat itp, bo nie ukrywam, pograłbym gdzieś od nowa :)
-
Ja mam nick: Rumblo Tirigalis
Ale nie będzie problemu aby zagrać innym charem z małym lvlem aby z Wami poexpić jeżeli chcecie. Tymczasowo na Tibi jestem offline możemy pogadać, obgadać kilka rzeczy po przez GG: 11347859 skype: adikor93x lub napiszcie do mnie list będę wiedzieć jakie macie nicki i się dogadamy :)
-
-
W jakich godzinach najczęściej grasz? Coś trafić na cb nie mogę ;p
-
Jak zaloguję i nikogo nie widać to zaraz schodzę bo nie ma co porobić po prostu napisz mi swój nick to się do ciebie odezwę w odpowiednim czasie. Btw teraz zalogowałem się na tibie i trochę posiedze.
-
-
1 załącznik(ów)
Biorę się za expienie palka :D
Załącznik 323434
-
-
-
-
F5
Już po fuzji, teraz server nazywa się Irmada
-
Ja tez gram na iridi (teraz irmada). Zaczolem grac od tibii 7.6 i od tamtej pory nigdy nie gralem na innym serwie :) Ja jestem chetny na questy, exp, gildie. Jak cos to nick w grze Meffius.
-
No dobra jak będziesz to się do ciebie odezwę.