-
cipsoft przedstawia koncepcję revampu profesji
-
brzmi nieźle , w końcu zacznie to przypominać inne mmo
-
Walka o utrzymanie gry nadal trwa :P
-
-
-
jak zaplace neta to od nowa nakurwiam swoim sorkiem z rozdzko
-
Zamiast po prostu wlaczyc serwery 7.4 pvp i npvp ktore bylyby przepelnione, no ale cip sa kretynami
-
Jak dla mnie zmiany na +. W końcu będzie żywsza gra! Jak myślicie, kiedy coś takiego wprowadzą ?
-
Cytuj:
solp napisał
Jak dla mnie zmiany na +. W końcu będzie żywsza gra! Jak myślicie, kiedy coś takiego wprowadzą ?
ostatnio zapierdalają ze zmianami bo chcą jak najszybciej się na steamie zareklamować tak samo jak szybko dawnport i retro wprowadzili to myślę że tutaj do nowego roku to będzie na 99%
-
Nieprawdopodobne. Już dawno doszli do ściany w tych modyfikacjach profesji, ale nadal prą do przodu, waląc w nią łbem i udając, że wszystko jest ok. Dobry balans już był. Nie idealny, ale wystarczyłoby parę kosmetycznych poprawek.
Cytuj:
Morty napisał
brzmi nieźle , w końcu zacznie to przypominać inne mmo
I to jest niby pozytywne? Na chuj mają się upodabniać do innych mmo, skoro od tego istnieją już te mmo? Po co po raz n-ty przerabiać to samo?
-
no stary , wszyscy się tak srają że 7.4 7.4, nie tęsknicie za tamtą grą, tylko za gówniarskimi latami , tak samo jak nasi starzy tęsknią za komuną i tyle . jakby nie zrobili update od 10 lat to byś sięNIEDOZWOLONY_CIAG_ZNAKOWw tej grze zanudził bijąc behemotha po raz miliard stutysięczny . a taki podział profesji na ofensywe i defensywe jest 1. mega spoko 2. urozmaica gre 3. poprawi teamplay
-
GRałem przez chwilę (miecha) na ots'ie Altaron.
Tam podobne rozwiązanie było:
3 profesje : wojownik, zwiadowca (łucznik) i mag (nie było rozdzielone sork i drut)
i
4 promocje do wyboru: nekromanta, duchowny, alchemik i elementalista.
Każdy miał swoje plusy i minusy i dzięki współpracy mogli expić na trudniejszych potworach
Zwiększało to znacznie team play, ale np wkurzające było padanie od rotwormów na 15 lvl na magu xD
Zmiana może być ciekawa, pod warunkiem że przeprowadzą sensowne testy.
Zawsze mi brakowało na palku czarów obszarowych...
Po za tym nie ma co się napalać bo napisali że nic nie jest wdrożone w przerabianie, tylko taka wczesna próba rozpoznania opinii graczy
(zapewne dojebio coś i tak z dupy jak to cipsoft )
-
byl oatstnio jakis massban?
i kiedy wprowadza tibie na streama aby tych botow wyjebac
pzdr 600 dla kumatych na rejonie elo
-
Cytuj:
Morty napisał
no stary , wszyscy się tak srają że 7.4 7.4, nie tęsknicie za tamtą grą, tylko za gówniarskimi latami , tak samo jak nasi starzy tęsknią za komuną i tyle . jakby nie zrobili update od 10 lat to byś sięNIEDOZWOLONY_CIAG_ZNAKOWw tej grze zanudził bijąc behemotha po raz miliard stutysięczny . a taki podział profesji na ofensywe i defensywe jest 1. mega spoko 2. urozmaica gre 3. poprawi teamplay
Pewnie, lepiej ode mnie wiesz, o co mi chodzi. Ale mnie wkurwia takie gadanie. Nikt nie twierdzi, że apdejtów nie powinno być w ogóle, tylko powinny dotyczyć innych aspektów gry, ogarniasz to? Zagraj sobie na tibianiku, albo gdzieś, to zobaczysz różnicę (tak, są tam apdejty).
A odpowiednie zróżnicowanie profesji już było, tylko potem ktoś sobie wymyślił, że one powinny być identyczne, żeby idioci, niepotrafiący spojrzeć szerzej, przestali w końcu płakać, że ich profesja jest gorsza od innych, bo expi wolniej/pada łatwiej/bije słabiej/itd. i wszystko się zjebało. Poza tym, nie odpowiedziałeś na moje pytanie, dlaczego niby ta gra powinna się upodabniać do innych mmo.
Aha, i nie wiem jak twoi, ale moi rodzice nie tęsknią za komuną, więc proszę cię, nie wypowiadaj się za nich.
-
to takie troche dziwne będzie, mimo ze juz z tym skonczylem to nie wyobrazam sobie tej nowej propozycji