Znudziły mi się dragsy, a chce czym prędzej ten 70 dobić to wpadłem na ancienty.
Eq: pall armor, zao legs, boh, royal helmet, mms, compisite bow, p ammy, hajs: 90k
Czym polecacie je bić rp? Czego się spodziewać? Waste się nie obawiam.
Wersja do druku
Znudziły mi się dragsy, a chce czym prędzej ten 70 dobić to wpadłem na ancienty.
Eq: pall armor, zao legs, boh, royal helmet, mms, compisite bow, p ammy, hajs: 90k
Czym polecacie je bić rp? Czego się spodziewać? Waste się nie obawiam.
royalki w rękę, największy resp, kilka fire walli w razie W, tyle.
Ancienty paraliżują i dosyc mocno biją z łapy, więc nie polecam latania z łukiem (w sensie bez tarczy). Jak nie zależy Ci na hajsie, a na szybszym expie to lepiej enchanted speary wziąć (ale royalki spokojnie dadzą rade). Jakie masz skille?
@Robciany ;
Sprawdzi się takie połączenie, bo zabijasz o wiele, wiele szybciej niż royalkami gdzie czasami 3 hity pod rząd to chmurki, a tu nagle wyskakuje 2 ancient.
Ja tak expiłem i wolałem raczej biegać z łukiem, ale na upartego z enchantami też się da.
Lipę możesz mieć jak dogoni bez tarczy, ale jak będziesz ogarniał to sobie poradzisz, weź na wszelki wypadek fire walle i/lub fire bomby.
wezme te royalki/enchanty. skill 90/78
jestem po jednym huncie wlasnie i stwierdzilem ze wezme bow + arrow i wiecej fire bomb, szybciej bedzie. dzieki za pomoc, do zamkniecia.