Mogę 190 rp bić jakieś potwory, żeby spadł rarek? Nie chodzi mi o tin keya itp, ale bardziej jakieś faraony :D Opłaca się gdzieś iść?
Może udało by mi się zwerbować ~200rp do teamu.
Wersja do druku
Mogę 190 rp bić jakieś potwory, żeby spadł rarek? Nie chodzi mi o tin keya itp, ale bardziej jakieś faraony :D Opłaca się gdzieś iść?
Może udało by mi się zwerbować ~200rp do teamu.
Jesli chcesz dropic rare itemy to probuj bossy inq albo faraonow.
http://tibia.wikia.com/wiki/Pharaohs
Najlepiej Mahrdis, Ragemos, Vashresamun i Ashmunrah.
tibia.wikia.com/wiki/The_Ruthless_Seven_Minions
Hellgorak, Zugurosh i moze z nie koniecznie "rare" itemkami ale ciekawymi na ozdobe do domku to Annihilon.
Ciężko to bić solo takim rp? Czy raczej to dla tego teamu?
Bossy inq raczej w teamie, bo trzeba kawalek tego questa przejsc, a podczas przebiegania rozne cyrki widzialem.
Z faraonow jesli chodzi o solo to najlepiej mahrdisa, na raszte lepiej miec kompana.
Możesz też szukać vampir bossów, solo lajtowo, a itemki drogie.
Z tym 200rp to mozesz klepac Annihilon-a (rare loot: Demonbone, The Stomper, Lavos Armor). Tylko duzo nie zabijecie bo polowa potow wam pojdzie na droge. No i droga do latwych tez nie nalezy.
Z faraonow to spokojnie mozesz bic samemu Mahrdis-a (Phoenix Shield, Holy Falcon, Mini Mummy) i Vashresamun-a (Ancient Tiara, Mini Mummy). Rahemos (Twin Axe, Mini Mummy) moze byc troche za silny, bo przywoluje demka. Reszta faraonow w teamie.
Poluj na bossy.