Najlepiej jakby hosting był darmowy, żebym mógł sobie potestować stonkę i pokonfigurować, a później jak już skończę wykupić domenę. I podpiąć do tego serwera. Najlepiej, jakby na serwerze nie było reklam. Tylko tyle. Co polecacie?
Wersja do druku
Najlepiej jakby hosting był darmowy, żebym mógł sobie potestować stonkę i pokonfigurować, a później jak już skończę wykupić domenę. I podpiąć do tego serwera. Najlepiej, jakby na serwerze nie było reklam. Tylko tyle. Co polecacie?
googiehost
Domenę mogę zmienić kiedy chcę? Bo wziąłem sobie sub domenę darmową, ale niedługo jakąś będę wykupował.
Czy można stronę "wyłączyć", tzn. jest w trakcie budowy, można tak zrobić, żebym tylko ja ją widział?
to nie prościej robić na localu...?
nie, bo jak robisz od razu zdalnie nie musisz się bawić w klonowanie ustawień
Podbijam mogę trochę zapłacić za host i domenę, najlepiej jakbym miał na jednej stronie tego hosta i domenę. Obsługa wordpressa, żeby była i żeby wszystko było git.
Na tym googiehost wywalili mi stronę po miesiącu nie wchodzenia :/
mam ten hosting i w sumie polecam
http://allegro.pl/hosting-serwer-www...553222960.html
a domenę gdziekolwiek, home.pl, domena.pl no dosłownie gdziekolwiek kupisz będzie ok, sprawdź sobie tylko gdzie taniej ci wyjdzie z późniejszymi przedłużeniami
żadnego płatnego hostingu nikt ci nie usunie, do póki płacisz XD wordpress pójdzie na wszystkim, ja używam tego hostingu od kilku lat i jest ok. miałem tez na linuxpl.com , tam coś kolo 50zl / rok kosztuje i też jest ok, na domena.pl masz hosting za 3zl/mc + chyba domena gratis