Witam.
Chciałem kupic Pacc na 30 dni przez telefon. 3-4 dni temu opcja płatności przez telefon była dostępna, teraz już nie. Wie ktoś może dlaczego? Oczywiście mówię o płatności na stronie tibia.com.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Witam.
Chciałem kupic Pacc na 30 dni przez telefon. 3-4 dni temu opcja płatności przez telefon była dostępna, teraz już nie. Wie ktoś może dlaczego? Oczywiście mówię o płatności na stronie tibia.com.
Pozdrawiam.
nie da się i już się nie będzie dało, pisali na forum t.com
To lipa, jeszcze parę dni temu działało :x
Wiadomo czemu wycofali tę metodę?
The phone payment (DaoPay) service is offered by PlaySpan. They keep changing their offered payment methods from time to time. It is very likely that they offer this payment method in the future again, however, I cannot tell you for sure if or when this will happen.
Did you see that you can also use "Mobile Payment" for some offered products?
Manina
Czyli możliwe, że będzie znowu możliwość płatności telefonem. Dzięki.
Napisałem maila do nich, pewnie w poniedziałek odpiszą bardziej szczegółowo niż ten GM. Ja osobiście utknąłem jak pedofil w domu starców jeśli tego nie przywrócą. Jak dojdzie odpowiedź to się podzielę.
żeby nie zakładać nowego tematu
kupiłem pacc;a przez tibia.com (przelewem bankowym z mojego konta ing do ich konta ing wiec kasa pojawiła się u nich od razu)
jak długo idzie taki pacc (dodam, ze przelew robiony w sobote)
Najprawdopodobniej PACC będziesz miał już w poniedziałek.
Thank you for your request.
Please always include the name of one of your characters. Are you from Poland?
Please understand that not all payment methods are available for every country. Sometimes a payment method is displayed even though no service can be bought with it as there is a service for TibiaME which can be paid via the method. At the moment we cannot offer these payment methods as our mobile partners do not offer certain price points, I am afraid.
Co prawda post pod postem, ale temat dosyć chodliwy. W moim temacie pokazałem jak można płacić nadal telefonem
http://torg.pl/showthread.php?452135...=1#post8327273