Event zaczyna się 11 listopada. Trwa 96 godzin. Jak to jest liczone? Skończy się 14 listopada czy 15 można będzie jeszcze zapalić pochodnie?
Wersja do druku
Event zaczyna się 11 listopada. Trwa 96 godzin. Jak to jest liczone? Skończy się 14 listopada czy 15 można będzie jeszcze zapalić pochodnie?
event trwa 96h
wiec od ss 11 listopada do ss 15 listopada
takie moje pytanie czy jeżeli nie zapale żadnej pochodni to będe mógł wejść do pomieszczenia z nagrodami w kazzo tam gdzie jest npc i wymienić od ludzi kupione shardy na expa?
wejść nie będziesz mógł, ale shardy możesz normalnie kupować i wymieniać na exp. Lipa straszna, akurat mnie nie ma w czasie trwania eventu (wracam 15 listopada..)
ale o ile dobrze pamiętam npc jest w pokoju z nagrodami, więc własnie nie wiem czy mogę wymienić
Dajcie link do opisu tego eventu
Mi sie wydaje, że w Yalahar u Luciusa.
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Lightbearer @Eloseya ; @mcl ;
musisz chociaż zapalić jedną by dostać się do tego pokoju
to wiemy, tylko on nie jest pewny czy npc u którego wymienia się shardy na exp jest w tym pokoju czy w yala
Wiem że w kazzo da się bo w poprzednim roku tam wymieniałem
Chodziło mi o Luciusa w Kazzo, aby wymienić shardy na exp
Troche lipa że aby dostać się do niego musze zapalić pochodnie w sumie nie gram i pacca brak wiec na yalahar pochodni nie dostane, znajomi też mało wbijają, wiec będe musiał od kogoś popróbować pożyczyć
@btw
nie miał by ktoś pożyczyć na neranie?