czy jak się dostanie delete za bota to przychodzi jakiś e-mail lub coś podobnego? jakas wiadomość? czy insta konto jest usuwane?
Wersja do druku
czy jak się dostanie delete za bota to przychodzi jakiś e-mail lub coś podobnego? jakas wiadomość? czy insta konto jest usuwane?
Musisz na tibia.com zaakceptować delete.
@ to była aronia :3
Nic nie przychodzi, po prostu konto zostaje usunięte. Nic na to nie poradzisz. Możesz napisać do Cipsoftu maila, ale wątpię aby Ci zrobili undelete, w szczególności, że:
" postać śmigała sobie jeszcze przed chwilą".
Więc, jak używałeś bota, to nie ma co liczyć na ich "łaskę".
Zdarzały się akcję, że usuwali nawet postacie, które nigdy nie używały bota i zostały usunięte, bo były w gildii, gdzie same boty (Jakiś czas temu bodajże było o tym pisane).
Zaloguj się na t.com (jak możesz) i zobacz.
@Rysiekk
Tak, oni konta usuwają za boty. Nie ma już banów, jak kiedyś na miesiąc czy siedem dni za używanie nielegalnego programu.
Mi juz tez usuneli kilka botnajtow i nie ma o tym zadnego info, nie da sie zalogowac do gry czy na tibia.com. Po prostu juz nie ma konta.
no ale ja ci mówię że nie dostałem delete postaci tylko usuneli mi konto bez żadnego zawiadomienia, dostalem kiedyś delete i potem mogłem zalogować się na konto przez 7 dni i tam pisał powód, a tutaj konto po prostu znikło, na maila chyba też coś powinno przyjść. więc jeśli delete za bota to 7 dni powinno konto jeszcze stać.
Cytuj:
Why have I been banished?
If you have been banished, you have violated one or more of the Tibia Rules. For this reason you have been temporarily excluded both from the game and the forum. Please log into your account and look at your rule violation record to see the reason for the banishment. If you do not understand the reason, or if you would like to protest against the banishment, you can complain about it by sending an email to [email protected]. Please understand that we can only consider complaints that have been made within a period of 60 days after you have received the entry in your rule violation record.
@up
no w takim razie ok :P
teraz jest inaczej, jak masz delete za bota to po prostu konto leci i tyle.
nie masz zadnych maili, powiadomien.
mozesz sobie sprobowac do nich napisac z odwolaniem ale raczej nic za to nie robia.
Jednak ostatnio usuneli Elektryczna Elektre z candii, 400 ed, i dostala undelete, ponoc jeszcze dostala voucher na exp i paka;d
Ta sama sytuacja rano sobie grałem pomagałem kumplowi w Quescie potem loguje się po około 2h pisze zle passy myślę hack. Wchodzę tibia. Com wpisuje nick nie ma postaci xd. Ale fart ogółem bo dwa dni temu całą kasę wysłałem na nobharka takiego coś mnie natchnelo i hajsik i niektóre itemy sie uratowały
nie dostaje się nic na maila, w przypadku delete leci całe konto.
Ja ingdy nie bociłem i bez gildii jetsem i delete :/ gdzie do inch pisać?
Jak jest delete to nie dzialaja passy i taki char nie istenieje potwierdzam dostalem delete na wszystkie konta
t.com -> lost account -> wpisujesz nick -> dowiadujesz się że ban za bota
Podepnę się do tematu. Znacie jakieś formułki które można spróbować wysłać do nich jeśli dostaje się deleta za bota? Bo na Candi pamiętam że pare razy deletowali typa , jacyś tutorzy pisali mu complaina i już delete nie miał;d
Z tego co się orientuje, to na tego maila: [email protected]
Tutaj dodam temat z przed roku: http://torg.pl/showthread.php?433209...ss-bana./page3