Witam, czy jeżeli na swój adres posiadam zarejestrowane, np. 2 konta to czy w przypadku delete za bota delete pójdzie na 2 konta ? Lub więcej jeśli są?
Wersja do druku
Witam, czy jeżeli na swój adres posiadam zarejestrowane, np. 2 konta to czy w przypadku delete za bota delete pójdzie na 2 konta ? Lub więcej jeśli są?
Nie wiadomo, to kwestia humoru CIP. Ja nie dostałem, ale słyszałem że się takie rzeczy zdarzały.
@liker ;
Z tego co slyszalem, to wiekszosc kont leci z tych samych danych
mit
nie wiem czy taki mit, żywym dowodem jest kolega @Rucrus ;
to trzeba rejestrować na rodzine :D
Przykre ale niestety chyba prawdziwe :< Rejestrujcie po rodzinie, na jakieś lipne imiona i nazwiska. List i tak przychodzi na dany adres i nie jest to list polecony więc i tak go dostaniecie.
Ja też potwierdzam swojego czasu dostałem delete na kilkanascie hlvl kont ktore byly zarejestrowane na mnie, a te co nie lub bez r-keya zostały co prawda wszystkie byly bocone ale to jakas tam reguła
czyli normalnie mogę jakieś fake imię i nazwisko, aby adres był dobry? jeśli tak to pewnie sprawdzają po danych czy są identyczne.
Przecież listonosz wkłada list do skrzynki przy danym adresie, także możesz fake dane. Chociaż lepiej żeby się nazwisko zgadzało, bo jak list trafi do sąsiadów przypadkiem to może ci oddadzą ;)
no z listem tak, trafi na dany adres.. tylko czy cipy sprawdzają czy dane są identyczne czy sam adres. Może ktoś miał doświadczenie z tym.
Mały offtop ale zaciekawił mnie temat tych listów. Po co CipSoft je wysyła i co w nich jest?
nowe recovery keye
Ziomek dostał delete kilka dni temu na wszystkie konta zarejestrowane na te same dane (bocił jednym kontem tylko co prawda).
Cytuj:
TwojStary napisał
Confirm key?
Ok, dzięki za info. Nubskie pytanie, dawno nie grałem.