witam da sie jakoś zablokować boty? jakies przedmioty po ktorych nie mozna przejsc czy cos?
Wersja do druku
witam da sie jakoś zablokować boty? jakies przedmioty po ktorych nie mozna przejsc czy cos?
lepiej nie blokować bo właściciele i tak mają na to wywalone, tracicie tylko czas boty i tak odrobią hajs za deske ;)
p.s. da się...
Mnie bardziej denerwuje to ze bot nie da ci po expic na miejscowce, a nie ze odrobi deske :)
Jezeli ma ktos jakies hinty albo cos, nie wstawi, podeśle.
Ja znalazlem tylko takie cus:
http://www.tibiaroyal.com/guide/28/h...erminate-bots/
niewiem czy aktualne, moze komus sie przyda :)
da się np korytko + pota, korytko + full zasypanie
Aczkolwiek imo się nie opłaca, tak jak pan UP napisał, ponieważ teraz bot może i tak sobie z tym bez problemu poradzić. Marnujesz swój czas, a bot może się obudzić czy wylogować, może mieć blessy. Teraz już nie boci się po 1 koncie, lecz po kilka-naście, więc serio nie warto tego robić.
Imo. juz lepiej w tym czasie sobie poexpic ;d
Teraz 90% botow to farmy gdzie taki char ma k seta, zaoan shoes i taniego cluba i smiga na potworach ktore zabija na 3 ataki ;c
+ Najlepsza opcja na boty, to po prostu swiat pvp, przyjsc w 10 magow, zajebac bule z sd i tyle.
W innym wypadku szkoda czasu, bo my wiecej w tym czasie bysmy zarobili niz on straci.
A umiecie czytac? chodzi tu o zablokowanie bota tzn gdzies w konciku co by nam nie wybijal mobów ....
To z korytkiem i z vialem juz na boty nie dziala bo wiekszosc (przynajmniej na titani) odkopuje (jak nie wiem ) i niszczy....
problem z botami? jedna rada - graj na retro albo hardcore pvp :)