Jakie taski (wg kolejności) robić palkiem od 50+??
Oraz gdzie huncić 35palkiem oraz 40palkiem
ofc PACC, może być na 0 lub lekki profit, ważne aby exp był solidny jak na razie best 80k (skillowany tylko na figurce) EQ: full, skille 70
Wersja do druku
Jakie taski (wg kolejności) robić palkiem od 50+??
Oraz gdzie huncić 35palkiem oraz 40palkiem
ofc PACC, może być na 0 lub lekki profit, ważne aby exp był solidny jak na razie best 80k (skillowany tylko na figurce) EQ: full, skille 70
Na 50+ zrob mutated raty 3x, wyverny, a tak na 65+ zacznij crystal spidery + ice golemy.
35, 40 palem carniphile z taskiem, dragi yala lub gdziekolwiek, horestis tomb -1.
na 35 mozesz cyclopolis
Do 50 mam wyexpienie już. Więc teraz moja prośba, aby wypisać taski z przedziału 50+. Jakie po kolei robić
Mutated raty + ewentualnie tigery, po zrobieniu 3x zrob dostep na bonebeast island i bonebeast taski zrob.
Na koncu smignij crystal spidery i ice golemy. Do cs i golemow mozesz dobrac wyvern taska bo na ich respie tez kilka wyvek spotkasz.
na bonebeasty tj dostęp na którąś z wysp goromy, tak ?
Dzięki bardzo ;-). Jak coś będę potrzebować to będę się tutaj udzielać.
Według mnie najlepiej crystal spidery, ice golemy i wyverny robić jednocześnie na lodowcu w Svargrond.
UP. Nie polecam .. robiłem i według mnie słaby exp. Lepiej jest na Nibelor lub Crystal spider cave ( w lodowcu ). Łączymy ice golemy + spidery i lecimy.
Tej! Panowie, teraz pytanie o EQ a konkretniej chodzi mi z czego bić...
Od 50lvl do 100lvl jak na razie. Z czego tłuc i czy to jest zależne od expowiska ?
od 50 do 70
onyx arrow + Composite hornbow.
od 70 do 75
drill bolt + Ornate crossbow
od 75 do 90
drillbolt + Arbalest
90-105
crystal arrow +Warsinger (po taniości Composite hornbow)
105+
Crystal arrow +Mycological bow