Witam ! który bot z tych jest najlepszy osobiscie uzywam xeno apophis i jestem bardzo zadowolony :) czekam na wasze opinie
Wersja do druku
Witam ! który bot z tych jest najlepszy osobiscie uzywam xeno apophis i jestem bardzo zadowolony :) czekam na wasze opinie
Windbot wymiata, używam i nigdy problemów nie było, kiedyś nawt był update przed patchem tibii XD, po drugie wiele najlepszych skrypterów przeniosło sie do windy.
Używam windbota lepszy od ibota na 100% jest xeno nie używałem
windbot, szybkosc, lekkosc i latwosc tworzenia skryptow stawiaja go o polke wyzej niz reszte
czy to prawda ze xeno podnosi loota szybciej niz windbot ???
jak bocisz na amerykańskich serwerach/masz lagi to xeno ma spory probem z dogonieniem uciekającego moba XD a tak poza tym jest ok. Ogołem windbot > ibot >=xeno
o kurwa widze dostales 3 odpowiedzi i zadna nie na temat XD
nie wiem jak xeno, ale w wb mozesz sobie ustawic czas podnoszenia loota w ms. jak mam od 60 do 90 ms to jest juz w chuj szybko i raczej szybciej ustawiac nie widze sensu, bo zdradzasz sie od razu ze jestes botem, a ja mimo wszystko dmucham na zimne ; d
@
ale watpie ze robi to szybciej, bo ping do serwera gry wynosi jakos 50ms przy zajebiscie dobrym laczu (nie mowie o tym pingu ktory macie sprawdzajac predkosc na necie bo to nie jest miarodajne), wiec szybkosc podnoszenia loota przy tak szybkiej reakcji to raczej kwestia wlasnie lacza, nie bota. wiec xeno szybciej podnosil raczej nie bedzie, moze ew podnosic tak samo.
gdzie to sie ustawia w wb? xD
@cowboy ;
w settings, masz tam ustawienia predkosci akcji. ustaw wszystko nisko w chuj to zobaczysz jak bedzie zapierdalac ; d
@
tylko mouse speed oczywiscie jak najwyzej (instantaneous)
http://puu.sh/c0QC3/a21737a715.png
to?
@cowboy ;
zbiera tak samo, tyle ze ja mam ping do serwera rzedu 150-200 bo to usa wiec pewnie dlatego ;d