-
Smarfon
Witam poszukuję jakiegoś smarfona głównie do słuchania muzyki i przeglądani internetu. Zależy mi na w miarę czytelnym wyświetlaczu i żeby nie bym jakiś malutki oraz żeby bateria wytrzymała minimum 10h bez ładowania podczas częstego korzystania z telefonu(internet, muzyka, gadanie). Telefon może być używany preferuje androida ale może być windows phone i to tyle. Cena 500-600max
-
-
lumia 630/635 polecam. Nie ma mowy o zacinaniu, 4,5 cala pozwala na dosyć wygodne przeglądanie neta w tej cenie.
-
jak może być używany, to możesz nawet się pokusić o s3, tylko musisz wyhaczyć dobrą ofertę na allegro.
z trochę niższej półki to polecam sgs advance, kumpel miał i bardzo sobie chwalił jeśli chodzi o cena/jakość.
windows phone za to odradzam, android jest lepszy pod każdym względem.
-
Jak z Windowsem to 630/635 fajna sprawa, ale jak coś z androidem to Moto G, bo według mnie S2 jest już za stary, a S3 laguje.
-
A jak jest z baterią w lumi 635 / sgs3
-
Cytuj:
Maroo17 napisał
S3 laguje.
bzdury, kupiłem s3 niedługo po premierze i do tej pory śmiga. wiadomo, raz na jakiś czas (tydzień-dwa) się zatnie, ale poza tym nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o płynność.
windows phone jest strasznie nieprzyjazny, nawet głupie wrzucenie archiwum z komputera na telefon wymaga kombinowania. mało elastyczny system, nie miałem z nim za dużo styczności, ale pierwsze wrażenie było dość słabe.
@up
wypowiem się w kwestii s3
przeglądania internetu przez bite 10h raczej nie wytrzyma. duży ekran negatywnie wpływa na wytrzymałość baterii, ale przy aktywnym użytkowaniu pełny dzień wytrzymuje z zapasem. przez aktywne użytkowanie rozumiem z godzinę-dwie na necie, słuchanie muzyki, trochę grania.
-
@2cztery7 ;
Od wersji 8.1 jest już wszystko ok, pojawiło się pełno opcji, w których mieli wcześniej braki, więc nie ma co porównywać tego co było przed 8.1
Poza tym S3 i Touchwizz to słabe połączenie... poza tym raz na tydzień, dwa? Mało jest tematów, gdzie głupi dialer się ładuje długo, albo problem z wywalającym launcherem?
-
Ok dzięki będe myślal nad S3 / Lumia 635
-
ASUS ZENFONE 5 2/16 NA www.aliexpress.com