Mam problem z dźwiękiem w laptopie, po kilku minutach sam się wycisza i nie mam pojęcia co to może być:/ mam Windowsa 7. Sprawa pilna! Z góry dzięki za pomoc ;)
Wersja do druku
Mam problem z dźwiękiem w laptopie, po kilku minutach sam się wycisza i nie mam pojęcia co to może być:/ mam Windowsa 7. Sprawa pilna! Z góry dzięki za pomoc ;)
odświeżam
@~Chudy~ ;
Wycisza sie w systemie, czy po prostu ciszej chodza glosniki? Jak długo nastepuje wyciszanie? Od kiedy tak masz? Co robiles zeby to naprawic? Podaj wiecej szczegolow.
@down
Ciekawa umiejetnosc czytania zdan od srodka :D
Przeciez napisal ze chodzi o dzwiek ;P
wycisza w systemie.. mam to od jakiegoś czasu około 2tygodnie, działa chwile dźwięk i nawet piosenka nie przeleci i juz sie wycisza na jakies 5-10min. probowalem skanowac antywirusem i ccleanerem nie pomaga.
Hmm, masz mozliwosc wylaczenia skrotow klawiaturowych? Tych z fn+f5 itp. Wylacz je jak mozesz, i sprawdz czy problem nadal wystepuje.
Zaiste intrygujacy problem.
nie moge wylaczyc. jakies rady?
help ziomki;/
Mój ojciec miał podobnie. Winą były jakieś dziwne appsy które miały dostęp do właśnie głośników.
Wyjebałem połowę jakiś bzdurnych rzeczy i bangla.
co to moze byc?
Załącznik 321869
może Facebook video calling
nic nie dało. jeszcze jedno mam działające głośniki podpinam do lapa i przez ten czas co dźwięk działa muzyka leci mi z laptopa nie z głośników ;/ wtf
Wyciszanie: skype, serio. A poza tym puść adwcleanera, po restarcie wklej log i puść otl, daj wszystkie 3 logi, instrukcję masz w sygnie
a co do głośników... Będziemy myśleć później
dzięki, zaraz będę miał płytę z windowsem to zrobię format nie będę się pierdo&&* z tym :)
ps. odinstalowanie skype nie pomogło z wyciszeniami.