Jak teraz szybko wyjsc na main'a? Zrobiłem nowa postac i nie wiem jak sie poruszac po tym całym dawnport? Chce poprostu szybko wyjsc na maina.
Wersja do druku
Jak teraz szybko wyjsc na main'a? Zrobiłem nowa postac i nie wiem jak sie poruszac po tym całym dawnport? Chce poprostu szybko wyjsc na maina.
ale po co ma isc na rooka jak na dawn wbicie 8lvl to kwestia 30minut
Na Dawnoport, możesz wypróbować każdą z czterech profesji i wybrać tą którą Ci najlepiej się gra/która najlepiej Ci pasuje.
Na północnym wyjściu masz profesje knighta; południowym - druida; wschodnim - palka; zachodnim - sorca.
Polecam przejść przez każde wyjście, dzięki czemu zdobędziesz poty życia i many, jeżeli nie masz brass seta, to wybierz profesję magiczną i zejdź na dół expić.
20 minut i masz 8 lvl. Po osiągnięciu tego poziomu udaj się na środek "miasta", zejdź po schodach i do npc napisz hi->decide->nazwa profesji->yes. Przejdź przez bramkę swojej postaci, zabierz eq ze skrzynki, udaj się na statek napisz hi->sail->miasto->yes. Koniec.
PS. polecam Ci profkę magiczną na dawnport, gdyż możesz używać czaru z rozdzką. Aby zobaczyć czary kliknij na spellbooka, który robi za tarczę.
@edit
Nie da rady przejść na rooka, jeżeli na koncie nie posiada się postaci na mainie.