Powiedźcie mi czy coś takiego istnieje:
-Nie muszę tego co miesiąc doładowywać tylko mam transfer, ile wykorzystam tyle mam
-Można do mnie dzwonić normalnie, no i ja mogę dzwonić
-Mam w miarę dobry zasięg
Wersja do druku
Powiedźcie mi czy coś takiego istnieje:
-Nie muszę tego co miesiąc doładowywać tylko mam transfer, ile wykorzystam tyle mam
-Można do mnie dzwonić normalnie, no i ja mogę dzwonić
-Mam w miarę dobry zasięg
podbijam
za mało informacji podałeś.
chodzi ci o internet w telefonie czy modem z kartą sim do laptopa/stacji/routera?
zasięg zależy od tego, gdzie będziesz z tego internetu korzystał. jeśli mieszkasz w dużym mieście to nie powinno być dużych różnic u innych operatorów, jeśli mieszkasz na zadupiu to z mojego doświadczenia orange jest najlepiej rozpowszechniony, chociaż to może zależeć od regionu.
dzwonić możesz z każdej karty sim ;)
Jak masz bardzo małe wymagania to Aero2 - płacisz 20 dyszki depozytu za kartę i dalej za free.
Ja używam orange free (doładowujesz i wysyłasz smsa na rok ważności konta), słyszałem że play też ma spoko ofertę.
Plus - 100mb za 7zł lub 500mb za 15zł, jak wykorzystasz to też działa ale dość wolno.
to ja juz zdecydowanie bardziej play polecam. Bylem w podobnej sytuacji jak Ty i zdecydowalem się na play, poniewaz: spelnia wszystkie twoje oczekiwania. dziekuje.
za 20zl dostalem umowe na czas nieokreslony, pakiet 4gb internetu, mam numer telefonu (wiec mozesz wsadzic karte do telefonu, dziala ona jako normalna karta sim i tworzysz sobie wtedy hotspota z telefonu), jak wykorzystam te 4gb to moge dokupic neta chyba 5zl za 500mb, 9zl 1gb, 20zl ~4gb cos takiego
Tego play'a to mam gdzieś zamówić czy w sklepie kupić/salonie play?
Byłem dzisiaj w salonach t-mobile, orange i play i o takich ofertach nie słyszeli.
Tzn. trzeba co miecha kasę wyłożyć. Nie podoba mi się to.