Ktore sluchawki sa lepsze Słuchawki Słuchawki Creative HS-800 Fatality Gaming czy
Słuchawki Creative SB Tactic 3D Alpha THX i czym sie roznia te od
Creative Sound Blaster Tactic 3D Sigma ?
Wersja do druku
Ktore sluchawki sa lepsze Słuchawki Słuchawki Creative HS-800 Fatality Gaming czy
Słuchawki Creative SB Tactic 3D Alpha THX i czym sie roznia te od
Creative Sound Blaster Tactic 3D Sigma ?
Innych niż Fatality nie miałem ale te polecam bardzo.
3D Alpha
- plastikowy pałąk
- przetworniki 40mm
3D Sigma
- metalowy pałąk
- przetworniki 50mm
Reszta taka sama.
a mozesz powiedziec co to pałąk bylbym wdzieczny i ktory lepszy plastikowy czy metalowy
Słuchawki pałąk w google
Posiadam 3D Alphy. Dźwięk jest bardzo dobry, ale plastikowe wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Słuchawki odłamały mi się od pałąka (spadły mi z 2-3 razy z niewielkiej wysokości). Musiałem nieźle kombinować aby je przykleić oraz aby przylegały do głowy i uszu jak fabryczne. Raczej nie polecam.
Creative Sound Blaster Tactic 3D Sigma,Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha czy PHILIPS SHG8000 ktore z tych wybrac i dlaczego?
Żadne z nich nie są warte swojej ceny. Wszelkie wyroby "gamingowe" to marketing, sprzedawanie gówna za duże pieniądze.
Jeżeli szukasz czegoś sensownego to kup sobie zwykłe Sennheisery HD 201, to na pewno zaspokoi twoje wymagania, a wydasz mniej kasy.
To dokup doczepianego Zalmana zm-mic1.
dalej szukam sluchawek do gier zalezy mi na tym aby posiadaly pleciony kabel ,mikrofon,metalowy pałąk i nie byl to jakis shi.t cena100=250MAX Moze cos polecicie
Superlux HMC631 jeśli ma być koniecznie mikrofon zintegrowany. Jeśli nie to Creative Aurvana Live! + Zalman Mic. Tylko przy zakupie takich słuchawek wypadałoby mieć dobre źródło w postaci czegoś więcej niż karta zintegrowana.
Zastanawiam sie nad Creative Aurvana Live! albo A4Tech Bloody G501 tyle ze te a4tech gorsze i wolalbym na usb niz mini jack bo mam karte zintegrowana w lapku i lepszym rozwiazaniem jest pod usb czy lepiej te creative wziasc tyle ze na mini jack i nie wiem jak mi to bedzie chodzic