-
39MS exp
Witam.
Mam 39msa od wczoraj pacc, obecnie expiłem na peninsula tomb-3/stone tomb -3.
41mlvl, jakieś 90cc na exp. Gdzie nim expić dalej? myślę że do jakiegoś 45lv na tombach dam rade lub nie...
proszę o jakieś porady :) co jak i gdzie expić...
Obecnie 70lvl.
-
-
Earth Elementale edron, miejscówka jest trochę mała więc jeśli będzie słaby resp to możesz biegać między earth elementalami a tym przejściem gdzie są wyverny.
Horestis Tomb, Tarpit tomb -3 (przed tp), Peninsula za tp, Necro Yalahar, Mutated humany + te wszystkie bloby itp w alchemist quarter, taski na tarantule/mamuty/carniphile, cyclopolis, ew. dragony (najlepiej jakaś darashia czy coś gdzie można na luzie po jednym, chociaż z botami to wiadomo jak tam jest).
-
ja expiłem magiem do 70 na penisuli, bardzo szybko wpada tam lvl :)
jak nie, to earthy/dragi/workery
-
ktoś coś jeszcze poradzi?
-
-
cisnij penisule exp/h bedzie sie zwiekszal z Twoim lvlem. Nie wydaje mi sie, zebys na Twoim lvlu mial jakies lepsze mozliwosci. Zobacz moze corymy z ava?
Pozniej sprobuj workery.
Na necro yala, czy dragi darashia sie nawet nie wybieraj, bo na pewno zabocone, a jesli nawet nie, to nie wydaje mi sie, zeby przebily tomby ;).
skoro masz kase, to probuj expic wszedzie, gdzie tylko kojarzysz, ze jest resp wielu potworow na raz, zeby moc je z obszarowych lac.
moze piraty nargor? nie bylem, ale w sumie chyba moglo by byc spoko.
Rozumiem, ze od 45 lecisz z sdkami, ta? xd
btw. wcale nie musisz lac glupich stalkerow i vampow z gfb, jak Ci sie zaczna nudzic to spokojnie mozesz po 2-3 dragi z avalanche lac. Na pewno to lepsze i tansze niz kulowanie ich na 45lv :) edron dragon cave jest spoko, ale dla mnie nigdy resp nie nadazal, jak z avalanche wybijalem te dziury, co po 3 wyskakuja :l
-
powiem tak
zanim nie będziesz w stanie bić workerów/lich hellu/wyrmów/quar obszarowo to najlepszym wyjściem jest penisula...
no chyba, że masz od zajebania hajsu to wtedy od 45 tyrasz z sd co się rusza, ale imo lepiej bić z obszarówek
nigdzie nie wyciągniesz więcej expa niż na penisuli mając taki lvl ;)
-
znaczy się tak... na razie zostaje na penisula, od 45lv planowałem czasem coś pobić z sd żeby się nie zanudzić jakieś frosty czy coś.
i tak jakoś do 50 pociągnąć, później może water elementale. i możliwe że task na bone beasty z obszarówek na... nie pamiętam nazwy miejsca :)
ogólnie dzięki za porady, jak coś to piszcie jeszcze.
-
Ancient Scaraby do oporu :)
-
no ramoa z ava jest dobrą opcją
ancientów na pg nie polecam
watery jak wolne, to bij, ale jak zabocone, to dalej peni ;>
-
nie znam lepszego expa na low lvl ms na pg niz Ancienty.
na watery bramka od 60 lvla.
-
na watery bramka chyba od 50lvl :)
odnośnie tych ancientów to z czego bić? gfb/sd/flam?
na tej romoa dam rade?
aH obecnie mam już 48lvl
-
coooo? tylko tomby gfb/ava
potem 3x taska na ancienty (wand+flam+gfb)
potem ewentualnie bonebeasty na ramoa z gfb/ava (pierwszy run zrób na energy ringu i zobacz jak bedzie
crystale w dziurze na wyspie, dle/frosty z sd
aha i stone tomb -4>peninsula
-
teraz 51lv, gdzie expic?
na czym wastować sd?
biłem DL darashia ale często zajęte...