-
Ibot PLUS BETA ;)
Siemka no wreszcie wyszedł Ibot+ [iBot Plus Beta v0.1.4 - Tibia [10.54] ]
Aby z niego kożystać potrzeba
-Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4
-i licencje od Ibota
wszelkie informacje na temat bota jak i sam download jest na głównej stronie Ibota
Panowie pisać czy testowaliście no i jake oceny :)
Jestem ciekaw.
-
Czyzby przeszli z C# do C++?
Anyway na Pandoriumx.com juz jest za free wiec drugi wymog nie potrzebny
-
radze nie puszczac na lepsze postacie, ja wlaczylem to na corymy w veno to mi padla postac jedna chyba.
na jakies trole pod ab mozna, i pisac bledy jakie spotykacie to wydadza moze za jakis czas bezbledow
-
nie no mi dzialal, puscilem go na drakeny to mi jeszcze shielda zloocil ... :D
naprawde fajna sprawa to jest mozliwosc ustawienie hotow, tak jak jest na flash'u.
Sa bledy niektore skrypty w ogole nie chodza np. darmowe watery od buga.
-
tzn jak ma sie skrypt fajny to fajnie sie przekonwertuje, ale niektore akcje nie dzialaja, szczegolnie jakies starsze skrypty.
tak ogolnie to chyba powinno wszystko latac niezle
-
Zastanawiam się czy puszczac h lvl bo błędy swoją drogą a Wykrywalność swoją chyba posczekam na wasze opinie na temat bota i na kolejny jego update
LordCompi
No jest Crack fajnie ze dziala i co najleprze ze mozna odpalic pare crackow na raz za free bo mialem starego ibota open a nowy tez się wloczył
ciekawe na jak długo
-
wykrywalnosc mysle ze bedzie taka sama/mniejsza.
tylko po prostu bym poczekal jeszcze.
dzisiaj my byc wydany nowy ibot+
-
no to git błędów nie bd aż tyle
p.s kurwa dojebali mi hack na 10 kontach nie dosc ze all z dp i house wyczyśćili to jesze popadali jak to kurwa sie stało nie wim boce z 6 miech i nigdy nawet 1 haka a tu raptem all konta i to własie po pobraniu cracka do ibot+ natomiast wiem że prawdopodobieństwo keyloggera w craku z padorium to 0% natomias nic innego od tygodia niebyło pobierane na pc idk ;/