Jak kazdy wie ruszyła 2 edycja Rookgaard.pl, Zapraszam do wrzucania zdjec!
Załącznik 319927
Załącznik 319928
Załącznik 319929
Załącznik 319930
Załącznik 319931
Załącznik 319932
Wersja do druku
Jak kazdy wie ruszyła 2 edycja Rookgaard.pl, Zapraszam do wrzucania zdjec!
Załącznik 319927
Załącznik 319928
Załącznik 319929
Załącznik 319930
Załącznik 319931
Załącznik 319932
Wszystko pięknie i ładnie, ale znowu gra tutaj 10 osób XD
zróbcie jakąkolwiek promocję tego serwera, żeby grało przynajmniej 30 osób, bo nawet nie macie się z kim bić :D
Najswiezsze fotki :d
Załącznik 319983
Załącznik 319984
Załącznik 319985
No siema.
Tak tylko wspomnę co tam, jak tam i wgl.
Dzisiaj 10 i 11 lvl
11 fist fighting :P
18 dist
18 i 19 shielding
1 mlvl
Spadło 2x siano z championa
na 300 trolli w końcu 1szy bunch of troll hair
2gi silver amulet
honeycomb z misia
Ogólnie to kupa
Poza tym poleciałem sobie z 4 potkami na 11 lvl na cyca.
Ubiłbym ale w kryzysowym momencie 3x nie weszła potka nie wiadomo czemu. Chuj mnie trafia bo to jest nagminne. Padłem więc i poleciałem dobić gnoja bez potek co mi się udało.
Załącznik 319992
Nie chciało mi się focić jakiś innych rzeczy bo robiłem to przez całą zeszłą edycję i chyba idę na emeryturę i to się tyczy zarówno ssów jak i serwa bo jest mniej ludu niż było, nie mówiąc o ekipie...
Siemano, fajny serwer ogólnie, gram od paru dni jest ok, kiedys planowalem zrobic podobny na 7.6 a teraz patrze tego jest multum projektów a serwerów nie koniecznie ;p aktualnie pracuje nad innym projektem ktory tez czesciowo bazuje na rookgaardzie ;) to tak offtop. a teraz foteczka z świeżego awansu,
Załącznik 319999
Zapraszam wszystkich lubiących dobrą wczuwkę na serwer zawsze pomogę na początek ;) pozdro ~~ Ami.
Z cyklu "otwierasz lodówke a tam Spiryt". Mój ostatni ss z ots-a, było miło, ale niestety 5 graczy online szału nie robi...
Załącznik 320001
Co do tego co napisał Weekendowiec, że często ścina np potowanie to się zgodzę. Ogólnie serwer często laguję nawet przy przeciąganiu loota do bp...
jest godzina 15:45 i 3 ludzi na serwie...wnioski wyciągnijcie sami...
Ten ots to po prostu odgrzewany kotlet. Po upadku 1 edycji od razu start 2, bez większych zmian które ściągnęły by więcej graczy. Virusa też jakoś In Game nie widać. Żadnych news'ów czy eventów. Niezbyt dobrze to wygląda...
//Na dodatek na serwerze 24 godziny na dobę zalogowane są prawdopodobnie postaci adma 8 i 1 lvl, które jak sądzę podbijają liczbę online co przykro wygląda...
No cóż. Przede wszystkim brak reklamy, po drugie szkoda, że stara ekipa nie wbiła (Klamer, Ryba, Handlarz, Warol, Jaime, Marian, Pix). Mutin i Morgiana prawie w ogóle nie są aktywni. Ostał się Onimusha i w sumie Spiryt jak widać młóci ostro i jest wszędzie numerem 1 ale czy może nie dlatego, że po prostu nie ma konkurencji? Sorry ale w tyle osób to nawet mega pk akcji nie można skroić bo z resztą na kim? Sorry ale bez ludzi ja odpadam, bo mnie taka gra nie jara :/ Z tym serwem i jego edycjami to jak z orcem leaderem - "Raz, dwa, chuj"
2 graczy online, a kto jest zalogowany? - No oczywiście, że postacie admina Gowo i Myk...
Te postacie wyłapują pingi. Także nie spinajcie sie o to. Jeżeli chodzi o liczbę graczy to mi samemu jest przykro. Tak prosili o zmiany/restart i jak widać za przeproszeniem gówno to dało. Nie mam już pomysłów jak rozwijać tego otsa.
Pamiętaj że proponowałem zrobić reklamę serwa, ale nie byłeś tym za bardzo zainteresowany ;/
wgl ten serwer był gdzieś reklamowany ?