Tak jak w temacie, chce sobie poepić na smokach mając niski lvl moim pallkiem i chciałbym móc walczyć 1v1 znimi bo 2 naraz mogą mnie na combo ściągnąć xD
Wersja do druku
Tak jak w temacie, chce sobie poepić na smokach mając niski lvl moim pallkiem i chciałbym móc walczyć 1v1 znimi bo 2 naraz mogą mnie na combo ściągnąć xD
Jako, że chcesz i nie ma żadnych przeciwwskazań oraz jakiegoś pytania, to tak. Wyrażam zgodę, możesz iść expić na dragu
kanion kolo kazzo
podziemia thais
to sa pojedyncze respy
sprobuj na darashii, co prawda trzrba miec chyba 40 lv. ale rzadko wyskakuja po 2, najwyzej sobie odlurujesz, poza tym boty Ci moga 'pomagac'
napisal tak niezwykle rozbudowane zapytanie. Ja mam sie domyslac o co mu chodzi? XD
dodam moze jeszcze d lair veno, ale tu musisz samemu poznac resp najpierw i uwaznie chodzic
lewa wyspa na powierzchni ostroznie, lewa wierza 1 poziom
prawa wyspa +1 z parcelami
mozesz tez na FACC tobmie sprobowac, po drodze duzo nieumarlych i potrzebny pick. Mowie o tej dziurze na poludniu.
Googluj sobie. Nie chce mi sie mapek rysować z dojściem :D
moze mintwalin jeszcze, nie pamietam, ile tam sie respiło na początku, czy 1 czy 2. Wiec co do tego respa musisz zasiegnac informacji.
Elf fortess~
resp 2 dragow oddzielonych od siebie sciana
jak dla mnie to w north cave w yalahar możesz bić tylko uważaj podczas przebiegania
Jak z pojedynczymi dragami to polecam marihuavenore, albo meferdoon, pojedynczo
Imo nie opłaca się siedzieć na pojedynczym respie. Wbijasz na któryś lair, chodzisz ostrożnie, odlurowujesz i masz 1. Yala/dara najlepiej. Może na draconii spróbować?