-
Pierwszy PACC
Witam, postanowiłem pierwszy raz zakupic PACC.
Palladyn 35 Lvl, słabe skile ~65 , EQ jakie tam mam i cos kaski też sie znajdzie.
Zasugerujcie mi jakies questy, taski, gdzie expic ?
Taski, mało o tym wiem, jakiś przydatne link?
Questy, dostepy w ciekawe miejsca.
Expy moze cos ciekawego bez botów :)
Chętnie dowiem sie czegoś :)
Server Olympa
-
Pierwszy Pacc w 2014 ;)
No cóż, Tibia oferuje spore możliwości dla Premium.
Na początek proponuje odwiedzenie Edron i Daramy, gdyż nie wymagają żadnych Questów a istnieją w Tibii od dawna.
Expy, hmm nie wiem jak na Olympi ale im mniej osob tam gra tym wiejcej ekspowisk bez botów.
Niestety nie gram w Tibię od dawna ale dla 35 pala polecam Blue Robe, Elvish Rope (?), Light Shovel, Lekkie helmety i legi oraz Bohy.
Staraj się bić dragi lub odwiedź Cyclopolis.
Hehe, ten post może być nierzetelny gdyż od bardzo dawna nie gram na RL ;)
-
nic sie nie dowiedziałem ;/
-
task na tarantule, masz 2 respy na port hope, googluj. Moga byc zaludnione/zabocone i najpewniej są. Za to kaska wpadnie.
cylopy cyclopolis edron/mistrock yalahar
mutated humans yalahar
corymy(?)
wszystkie tomby na ankrahmun
Pallkiem mozesz expic doslownie na wszystkim xD
zrob sobie paradox tower quest, nikt go nie robi ostatnimi czasy a przeciez to jest 20k w parenascie minut ;)
-
questy to sobie popatrz jakie możesz na swoim lvlu(tibia.wikia.com zakładka quests) i te które mają interesującą nagrodę to rób.
taski rób wszystkie jak leci. potem będziesz mieć boss pointsy to sobie poubijasz jakieś ciulostwa i wpadnie trochę kasy
dostęp to na zao i do yalahar tylko chyba potrzebujesz.
expów bez botów nie ma. narazie sobie porób taski, wbijesz przy tym 50lvl a potem kolejne taski i do tego czasu już mniej więcej coś ogarniesz. na tym lvlu to się za bardzo jeszcze nie masz jak pobawić palkiem. jak nie taski to cmentarna w yala/mutated humany bodajże, chociaż tą profesje znam najsłabiej
-
z tasków opłacalny jest na mamuty (svargrond) i carniphile (mega zarobek, polecam!) w dziurze koło port hope. jak masz szczęście to lootniesz carrot on a stick (u mnie 100k stało, w trakcie robienia taska 2x udało mi się go zdobyć).