Mam 8 paladyna 65/55 skille jakoś tak. Ma on pacc. Szukam szybkiego expa z takimi skillami i levelem.
Co sądzicie o cyclopis z s ringami ? Używać strzał, boltów czy może spearów ?
Wersja do druku
Mam 8 paladyna 65/55 skille jakoś tak. Ma on pacc. Szukam szybkiego expa z takimi skillami i levelem.
Co sądzicie o cyclopis z s ringami ? Używać strzał, boltów czy może spearów ?
cyclopolis/mistrock ze stealth ringami, oczywiscie dobry wybor. Zalezy od Ciebie. Wiadomo, ze z boltami bedziesz zabieral najwiecej. Pakujesz stealth ringi, troche brown mushroomow, xbow +bolty i oczywiscie eq zostawiasz, zebyu jak najwiecej boltow ze soba zabrac :D
mozesz w sumie sprobowac bow + earth arrows~ nie wiem jak to wyjdzie, sprawdz sobie na tibia wiki, ale wydaje mi sie ze lepsza opcja jest wciaz xbow+bolty
calego eq bym nie zostawial bo dwarf guard go na hita zlozy a czesto sa zrulowane pod wejscue
dlatego polecalbym jednak mistrock, wydaje mi sie, ze po drodze tylko piraci widza niewidzialnych, ale mozna przeciesz szybko myknac na hotkeyu hi->mistrock->yes
No przeciez chyba ten belted cape za te 30capa nie zaszkodzi miec i 5 potków hp. Chodzi mi glownie o to, zeby nie zabierac p seta, lopaty liny itp :D
Mistrock/cyclopolis najlepsza opcja
ale jeśli chodzi o moje zdanie to robisz
croco (mozolne, ale warto)
tarantule
mamuty
carniphilie
termity
małpy
potem dalej sam ogarniesz
po prostu imo taski bardziej się opłaca robić niż bić cyce (mimo że na cycach większy exp)
oczywiście to co napisałem bijesz ze spearów (tarantule z s ringami bez eq, same spearki/kilka potów)