Gdzie można szybko poexpić msem na tym lvlu z sd? Myślałem o DL na Zao, ale nie wiem za bardzo czy mogę tam dojść bo mam new frontiera do 7 misji zrobionego, a w tibie nie grałem od 3 lat :D
Wersja do druku
Gdzie można szybko poexpić msem na tym lvlu z sd? Myślałem o DL na Zao, ale nie wiem za bardzo czy mogę tam dojść bo mam new frontiera do 7 misji zrobionego, a w tibie nie grałem od 3 lat :D
DL'e poi jak chcesz z sd bić, po wybiciu pierwszego respa bedziesz dawał rade raczej.
Widziałem że na tym lvlu ludzie biją te nowe minotaury na oramond z sd (nie trzeba misji) ale nie wiem jak to wychodzi ;d
Możesz souleatery próbować już na tym lvlu ale musial bys questy porobic.
dl poi tylko pierwszego respa będziesz musiał wybić na energy ringu
dl fenrock
minosy oramond też spoko opcja ale na 100 lvlu musisz tam uważać i jeśli red poce nie kosztują u Ciebie na serwie groszy to możesz wychodzić nawet na 0
Poszukam chyba drogi i przejdę się na fenrock, chociaż z moim netem ogólnie może być różnie ;d Dzięki ;)
Dl Fenrock są w sam raz a na Zao bez sensu bo tam z frigo już fajnie byś miał ;)
A ma ktoś może jakąś mapkę na te DL? :D
#edit, już mam ;p
Na oramond sie swoim sorkiem wyjebalem ( 92 lvl wtedy ) od 3 mobow na headshota, poi dl beda ok, zao szału nie robi specjalnie
souleatery moga byc zajebiste, ale trzeba full childrena, i 2 pierwsze misje woty miec
Aug 24 2014, 15:50:26 CEST Died at Level 101 by a dragon lord.
ups hahahahah