-
Poszukuję gry
Cześć , chciałem zapytać was jaką gre polecacie , szukam gry w której zdobywamy doświadczenie co przelewa się na np nasz ekwipunek umiejętnośći , itp itd gra o hmm średnich wymaganiach jeśli ktoś może podrzucić tytuły godne uwagi będę niezmiernie wdzięczny + poszukuję gier zarówno z trybem multi online jak i single off z góry dzięki
-
two worlds, gralem kilka lat temu jak dodali do cda i jarałem sie jak popierdolony. polecam i pozdrawiam
a jesli masz naprawde sredniego kompa to polecam divine divinity, przeszedłem chyba 20x
-
LOTRO - Lord Of The Rings Online? 20gb pobierania, ale gra sie calkiem przyjemnie. Gra darmowa, spore tereny, jest co robic praktycznie ciagle, crafting itp itp. Ludzi calkiem sporo.
Są lvle, ekwipunki, mounty, masa skilli (az sie zdziwilem), domki, raidy i pochodne raidów, pojedynki, party, bla bla
-
sunwell.pl xD Gram aktualnie bo z kasą kruchą i musze dorobić na globala abonament ;d
-
wow dziękuje ,nie ukrywam że nie spodziewałem się tak szybkich odpowiedzi ; ) dziekuje juz lookam all propo i czekam na dalsze
-