Witam mam pytanie :) Czy po aktualizacji windowsa 8 do 8.1 musiał bym wszystkie stery od nowa instalować w lapku ? I czy w ogóle opłaca się zmieniać z 8 do 8.1. Zauważył ktoś jakąś
różnicę względem mocy urządzenia po zmianie windowsa ?
Wersja do druku
Witam mam pytanie :) Czy po aktualizacji windowsa 8 do 8.1 musiał bym wszystkie stery od nowa instalować w lapku ? I czy w ogóle opłaca się zmieniać z 8 do 8.1. Zauważył ktoś jakąś
różnicę względem mocy urządzenia po zmianie windowsa ?
opłaca się, razem z update 1 sporo mniej ramu i trochę miejsca na dysku, poza tym bez tego nie masz dalszego wsparcia
stery powinny działać, jądro to samo, zmienił się tylko sposób licencjonowania to full instalka 8.1 na kluczu 8.0 nie idzie, ale aktualizować spoko
bo wyskakuje mi właśnie,że mogę zaaktualizować sobie do 8.1 :> w sklepie mówili,że jest taka możliwość . Podczas tej aktualizacji będę musiał jakiś klucz podać czy coś ?
jeśli masz oryginalny aktywowany system to nie, jeśli jednak coś mu się ne spodoba możesz spodziewać się fajerwerków
tylko ta aktualizacja jednak nieco potrwa, musisz być cierpliwy
(a po niej kilka rundek winupdate>restart, sporo zalegasz, a ms wciąż nie potrafi pobrać wszystkiego i instalować w odpowiedniej kolejności, ściąga tylko możliwe do instalacji z bomby)
właśnie nie wiem czy mi się to opłaca :/ mogą być jakieś komplikację a różnica pewnie znikoma. gdybym wiedział,że po tym cs go skończy lapąć rzadkie sekundowe ścinki to bym z bomby aktualizował