Eloo, dawno nie grałem w tibie a se postanowiłem popykać, zamówiłem pacc i nie wiem na czym mam expic/profilowac. Dajcie jakieś propozycje
edit
zapomialem o eq : DH/MMS/ZAOAN LEGS/PALL ARM/P AMMY/BOHY
DZIĘKI TORGU
Wersja do druku
Eloo, dawno nie grałem w tibie a se postanowiłem popykać, zamówiłem pacc i nie wiem na czym mam expic/profilowac. Dajcie jakieś propozycje
edit
zapomialem o eq : DH/MMS/ZAOAN LEGS/PALL ARM/P AMMY/BOHY
DZIĘKI TORGU
ja na tym poziomie robilem taski na piraty, 3 itemki z kazdego bossa i wyciagniesz 1kk na dalsze expy
pozatym to doskiluj do tego 80 dista bo ja juz mam lepsze skille na 8 palku na offtraning wyrobione ;d
Masz pacc, masz offline to skilluj sobie tym, nie trać czasu na robienie tego ręcznie, ew. staw bota sobie na to.
Ponadto zalecam zrobienie kolejnych postaci ( ek ms ed ) rowniez na offline training, bo z doswiadczenia i cudzych opinii wiem ze palek potrafi sie szybko znudzic.
Co do hunta, polecam hellspawny ( sam swoim palem od 40lv tam latalem :) ), jesli masz dobry ogar, jesli nie mozesz karac cemetery -1 ( tez trzeba znac resp dobrze zeby nie wbiec w gowna XD ), mozesz bic zombie ( na stealth ringu CIe nie widza ), ale bez tez dasz rade.
dragi darashia moze, jesli wolne :v
necro/hero fajny exp z profitem
od 50 swojego pala męczylem na parnych polach, polecam serdecznie.
mam pytanko czy robienie taskow sie kumuluja np jak zrobie 3x na tarantule to bede miec w quest logu 3x ze zrobilem ?
Proszę o więcej podpowiedzi