Siema. Gdzie takim czyms expic, aby przynajmniej wychodzic na 0, bo potki kosztuja a ja zaczynam od zera.
I jesli mozna to zrobcie rozpiske tak do 70 lvl gdzie expic
poleco green bagi
pzdr
Wersja do druku
Siema. Gdzie takim czyms expic, aby przynajmniej wychodzic na 0, bo potki kosztuja a ja zaczynam od zera.
I jesli mozna to zrobcie rozpiske tak do 70 lvl gdzie expic
poleco green bagi
pzdr
taski tarantule
task na carniphile obowiazkowo prawie zawsze leci carrotka czyli okolo 50k profity
Do 50 jak wyżej. 50-70 ancienty Ankrahmun i earthy na lb (oba jako taski!).
Zbieranie tasków na niskich lvlach jest bardzo opłacalne.
i jeszcze takie pytanko
ubostwiam pirate addon mam to na jednym charze na full ale to byl palek, czy gdy ogarne troche lvl to nie bedzie glupim pomyslem posiedziec troche na piratach aby ogarnac te 3 taski na te bossy?
Nie wiem czy Ci sie to opłaci. Te itemy nie są (chyba od dawna już nie gram) takie drogie, chyba, że będziesz miał taski porobione to do tego 60 lvla mozesz piraty bić, bo pozniej to juz słaby exp jest.
task dobry dla zarobku
jesli chcesz outfit to bedziesz musial dokupic minimum 1 boss item + pewnie sporo tych mniejszych
itemy sa drogie bo malo osob expi na piratach (1k-3k) na piratach możesz spróbować z gfb posiedzieć ale wydaje mi się że nie jest to znowu taki zły pomysł
Dokładnie, rób wszystkie taski do 50lvla, mamuty/tara/carni, potem małpy z runek
od 50 ancienty (dobry hajs), piraty bijąc z gfb/ava (nie wiem z czego lepiej) w sumie będzie w miarę dobry exp i chyba z gp nie będzie źle (0/lekkie waste przeczuwam)
09:02 Loot of Hide: 2 platinum coins, a steel helmet, a time ring
pierdole ide na mamuty xD
Podepne się pod temat aby nie robic nowego. Gdzie szybko expic 48ed z 42mlvl / 100k mam na zwastowanie. Dlugo nie expilem niskim magiem wiec nie jestem w temacie ;d
kolejne pytanie na te carniphile bic tylko z inferno czy tez laodwac je z flama?
i ile tak manaskow brac aby mi starczylo na te 150 carniphile na tym respie kolo banuty 36 lvl 41 mlvl
i jak najefektywniej trenowac mlvl? na expie wastujac manasy? robiac runy? czy tylko offtrening?
pzdr
z flamem szybciej padaja >> lepszy exp/h >> szybciej taska robisz
150? + food ofc, ale nie pamietam czy to starcza (ofc jak walisz wand+strike)
robiac runy bedziesz mial cos z tego przynajmniej. Na manasach to waste, ew. jak masz hajs to rob runy na manasach. A na offline trening dosc dlugo mlvl wpada
pzdr
dzieki bardzo jutro jebne green bagami po ryju
@edit
@jata12
jak to jest z tymi boss pointami?
bo dzis przez 2 h zrobilem dwa taski na te carphnille (czy cos tam) i jak zrobie po raz 3 tego taska to juz 4 raz nie bede mogl wziasc?
juz mam 21 pointow i same jakies chujowe taski mi zostaly i chcialbym peoxpic i zarobic (dragi raczej odpadaja bo wanda na nie przyzwoitego nie ma od 39 lvl)
posiadam 39 poziom 42 mlvl