Posiadam Windows Vista na pendrive w pliku iso, jak go zainstalować wraz z formatem dysku C, już próbowałem instalować ale po instalacji pozostaje plik Windows.old
Wersja do druku
Posiadam Windows Vista na pendrive w pliku iso, jak go zainstalować wraz z formatem dysku C, już próbowałem instalować ale po instalacji pozostaje plik Windows.old
folder
jak instalujesz na tej samej partycji nie formatując i nie wykonując aktualizacji to tak masz, ale to żaden problem, możesz wywalić i tyle
a jak koniecznie chcesz sformatować to na etapie wyboru partycji to zrób, what's a problem?
właśnie w tym problem, że gdy jest wybór na której partycji ma być zainstalowany windows nie mam opcji formatu ani usuwania i dodawania nowej
zaawansowane opcje dysku czy coś takiego
sciagnij sobie program paragon partition menadrzer lub hiren bot cd tam masz wiecej przydatnych narzedzi sa to botowalne plyty cd lub dvd i tam sobie zrob format z poziomu dos i potem instaluj sobie z pendriva windowsa
o ile nie potrzebuje linuxowych partycji instalator windowsa + ewentualnie diskpart w konsoli wystarczy