Nigdy nie pomyślałem, żeby tego używać. Opłaca się to gdziekolwiek brać albo mieć cały czas na sobie? Wiem, że czasem może się popsuć i nic poza tym. Co myślicie?
Wersja do druku
Nigdy nie pomyślałem, żeby tego używać. Opłaca się to gdziekolwiek brać albo mieć cały czas na sobie? Wiem, że czasem może się popsuć i nic poza tym. Co myślicie?
ja to bralem zawsze jak szedlem na gd czy medusy, przydatne bo nie trzeba ciagle exany wpisywac
warto kupic jak expisz na czyms co ma mocna trutke
Ja na banute nosze :P
Ja noszę, ale to głównie dlatego ze fajnie wyglada + normalnie i tak nie uzywa sie raczej innych ringów (poza sytuacyjnymi jak dwarven czy energy), aczkolwiek nie uzywam go za czesto, chyba ze sobie akurat przypomnę
w sytuacji gdy sa life ringi po 300gp imo nie pyli sie magiem/rp, a ekiem uzywa sie w dzisiejszych czasach tylko ringow od skilla/prismatic xD
Jesli chodzi o oplacalnosc to srednio, bo kosztuje powiedzmy 10k, leczy tylko z zatrucia i zabiera 150-200 hp, a wiec taki knight/pall lepiej zeby mial te 10k w lapie i zuzyl 30 many na exane pox niz uzywac itemka, ktory zabiera 200 hp, a uleczenie tej ilosci zabraloby minimum 40 many.
Niby to jest malo, ale przy wiekszej ilosci uzyc zuzyta mana sie mnozy, poza tym itemka mozna uzyc okolo 50-70 razy(nie jestem pewien ile).
Podsumowujac:
Dla postaci posiadajacej czar "exana pox" ten item jest bezuzyteczny, chyba ze jako pewnego rodzaju ozdoba eq.
Ale za item płacisz raz w życiu, a 200hp zabiera jedynie przy założeniu, a to starcza ( teoretycznie, bo mi się jeszcze nigdy nie wyłączył) na średnio kilkadziesiąt-sto użyć, czyli płacisz 200HP za kilkadziesiąt exan, to się zawsze opłaci.
Jak wkladasz go w pz to nie zabiera hp
To ona ma określoną ilość ładunków, a później poprostu służy do dekoracji czy jak? Wybaczcie, ale nei do końca rozumiem opis przedstawiony na wiki :p
Później zostanie ona bezużyteczna na jakiś czas, a my zostaniemy zatruci lub bardzo mocno przeklęci.
:S
rozwala sie na okolo dobe
Dokladniej po rozwaleniu musi 24 godziny przeczekac, albo w naszym bp (musimy byc online) albo w domku (nie musimy byc online). W depo sie nie reperuje.