Siema, mam 176RP macie propozycję gdzie expić taką postacią? odpada zao, aktualnie expię na oramond na tych nowych minoskach oraz na roshamuul. Jest jakiś zarobek na warlockach? np 2rp jakie taktyki itd liczę na szybkie odpowiedzi póki jest expx2 :D
Wersja do druku
Siema, mam 176RP macie propozycję gdzie expić taką postacią? odpada zao, aktualnie expię na oramond na tych nowych minoskach oraz na roshamuul. Jest jakiś zarobek na warlockach? np 2rp jakie taktyki itd liczę na szybkie odpowiedzi póki jest expx2 :D
Jesli chodzi ci glownie o expa to idz grim reapery+nightmary yala - ja tam ponad 900k/h wyciagam, ale mam waste 15k/h.
Oramond moj rp ma teraz 570k/h expa i 110k/h profitu.
Na warlockach masz zarobek, bo czesto leca skull staffy i blue roby. We 2 rp nigdy nie expilem wiec za duzo ci nie powiem, ale lepiej zarobisz i poexpisz solo :D
Solo grimy yala/darashia, dle poi/fenrock, goroma, banuta, hydry
2 rp rosh tez mozna, grimy
O warlockach sie nie wypowiem bo bilem je z 2 razy jak pacca nie mialem ;p
Jak masz farta to wszedzie profit ale na grimach i dlach raczej waste bedzie
te najlepsze miejscowki mozna odrazu odrzucic bo w dzisiejszej tibii boty 24/7 :) juz wole miec mniejszy exp i nie zabocona chociaz o taka ciezko
Zeby nie zasmiecam forum to zapytam:
50 rp eq, Rh, pall arm, zao legs, composite hornbow, D shield, boh/2x sofy, 700k w banku 90/77.
Gdzie Cisnąć exp póki 2x exp? Hunce dragi yala aktualnie mam 250k/h przy full opcji e-Speary i exori con na spam. Moze polecacie cos innego ?
Moze bym robił Taska na ancienty ? Co wtedy luk czy speary?
@up
wbij jak najszybciej ten 55, kup jakiegoś crossbowa + power bolty i bij nawet wyrmy/lizardy zao, exp zacny ;>
50 rpeczkiem tym lizardy