Pomoc w napisaniu łatwego skryptu Xenobot na kupowanie manasów/czar/sprzedanie viali
Witam,
Potrzebna mi jest pomoc w napisaniu skryptu z tematu. W skrócie: ręcznie wybieram cc z banku, wrzucam do plecaka, podchodzę pod npc (np. w Carlin, ale to obojętnie), witam się z nim iiiii... tutaj ma zadziałać bot:
- bot kupuje 100 manasów (tych po 50gp)
- bot spala manę korzystając z czaru exura vita, manasując się zakupionymi potkami
- po wypiciu wszystkich potków bot sprzedaje vialki
Cała akcja zapętlona. Czyli: jestem przy komputerze, mam zminimalizowaną Tibię gdzie trenuje mi postać. W razie problemów mam w każdej chwili ręczny dostęp do np. wyłączenia bota. Interesuje mnie tylko ta akcja, bez np. wracania na miejsce gdy ktoś przyblokuje itp.
Czy byłby ktoś tak dobry i wspomógł mnie takim skryptem, ew. wytłumaczył laikowi krok po kroku jak go napisać? Podobno jest dość łatwy do wykonania, ale dla kogoś kto nigdy bota na oczy nie widział (czyt. ja) to nie lada wyzwanie. Zwłaszcza, że za błąd mogę zapłacić usunięciem konta.
Byłoby jeszcze miło żeby od razu napisać gdzie (i jak) włączyć ten skrypt.
Mogę się jakoś odwdzięczyć.
Z góry dziękuję!
P.S. Jeśli to ważne: postać, która będzie trenowała to mag na 30 lvl (exura vita). Miasto raczej obojętne, może być facc i pacc.