Mam 150 palka i chciałbym wreszcie pociupać sobie choseny/gd. Nie jestem miłośnikiem robienia questów więc praktycznie żaden nie zrobiony i nie jestem w ich temacie. Co dokładnie trzeba zrobić by dostać się na ghastly dragi/choseny?
Wersja do druku
Mam 150 palka i chciałbym wreszcie pociupać sobie choseny/gd. Nie jestem miłośnikiem robienia questów więc praktycznie żaden nie zrobiony i nie jestem w ich temacie. Co dokładnie trzeba zrobić by dostać się na ghastly dragi/choseny?
musisz mieć the farmine questa i oddanie bodajże 11 tomów albo 9 tomów jeżeli chodz o choseny, a ghastly to children of revolution + do 4 misji wrath of the emperor
Napewno New frontriera(bez mortal combata) oraz Cały Children of the Revolution oraz 4 Misje WOTE aby mieć Ghashly Dragony
Oddane 9 tomów aby mieć dostęp do Corruption hole
na nowe choseny wystarczy frontier do arenki
http://tibia.wikia.com/wiki/Fire_Dragon_Dojo
nowe to to?
tak
jest podobno jakiś skrót przez te świątynie, że nie trzeba przechodzić przez wszystkie piętra?
wchodzisz na +1 tam po lewej stronie i obok schodów prowadzących na +2 zchodzisz exani hur downem w prawo (szukaj, znajdziesz)
nie, lądujesz na parterze, na emm co tam było? zaoguny i priesty chyba
dokładnie, 2 zaoguny i chyba 1 czy 2 priesty, po prostu lądujesz na "0" piętrze (właściwie to +1, licząc że pola to 0 ale mniejsza) po drugiej stronie tego murka : )
A macie tam sposob jakis na bicie palem tych nowych chosenow? Bo generalnie ten resp jest troche niewygodny.. Malo miejsca i do tego sporo ich :P jak tam latac najlepiej?
pewnie firewalle jakoś ogarnąć
albo energy? nie pamiętam
fire walle i fire bomby. W razie czego rzucasz pod siebie bombe i bijesz po kolei