Posiadam 60 msa i chce go wyexpic wykorzystujac jak najlepiej 100cc na expa. Eq jest, chodzi mi tylko na czym expic i jaka taktyka. gdzie to wastowac, a gdzie wychodzic na 0
Wersja do druku
Posiadam 60 msa i chce go wyexpic wykorzystujac jak najlepiej 100cc na expa. Eq jest, chodzi mi tylko na czym expic i jaka taktyka. gdzie to wastowac, a gdzie wychodzic na 0
Ja zawsze wastowalem hajs takim low lvl magem na frostach okolnir. Na poczatku uwazaj, nie stawaj na wprost frosta, nie luruj +2, trzymaj jak najwiekszy dystans od frosta.
penisula -2 za tp avalanche i jedziesz
jak jestes hardkorem to oasis -2
sdki idziesz sobie na frosty, dle, hydry na energy ringu i expisz, albo soule i brimston bugi jak masz dostep na gfb/ava
mozesz tez na lizard high guardach itp. na muggy plains z sdkow siedziec :)
co tu się odjebało. i nie hydry. hydry mega chujowa opcja, już wyrmy lepsze. a soule na tym lvlu to raczej ryzykowna opcja. a lizaki to z ava a nie z sd.
ja najbardziej polecam siedzieć na dlach fenrock(softy na nóżkach, life ring w łapie i pełne obładowanie w sd i potki, lub same potki, bo z exori frigo też tam idzie poexpić z ładnym expem na tym lvlu), a także okolnir frosty tylko że tu bohy i time ring, bo inaczej exp będzie o wiele mniejszy.
możesz workery ponawalać z thunderstormów i czarów, ale tu przydatny bloker i nie wiem czy to nie najlepszy exp na taki lvl
@down
wcale tak dużo tych ogni tam nie ma. ja tam ogarniałem na edzie 70-90, tylko że z frigo biłem i dołączałem do tego te mocniejsze strike i mocniejszego wave. są może 3 albo 4 miejsca w których można mieć na poczatku problem z ogarnięciem ale tak to jest spoko
@moth ;
na dlach fenrock taki low lvl może miec lekko chujowa sytacje, poniewaz nie moze uzywac firewalkow.
dla niego przejscie po 3 duzych ogniach = strata 50 % życia XDD + ile taki 60 mag może mieć capa ?? na 100 manasów i 300 sd, a droga na fenrock jest stosunkowo dosyc dluga (nawet z wagonikiem).
frosty okolnir duzo, duzo lepsza opcja, lecz wymaga troche skillla :)
I na tych frotach z softami, ringiem i tak dalej na hpczkach latać? 450 hp ma taki sork
nie softy. na frostach liczy się speed, więc bohy + time ring. jak dobrze ogarniasz to nie padniesz chyba że będziesz mieć wielkiego pecha. ja nie raz wjebałem sie tam na ten największy resp na +0 niedaleko wejścia gdzie chyba z 10 frostów się respi i je wybijałem(tylko to już był 80-85lvl i wtedy był pocisk z gran hura i rajd żeby jak najmniej było na ekranie).
taktyka taka jak na smoki z run, nie zbliżasz się i unikasz wavów, a jak paraliż to exurka.
osobiscie polecam bonebeast island z ava + podziemia z necro/vampami, ewentualnie ancient ruins tomb -3, na takim lvlku mozesz polatac rowniez na workerach z thunder stormami rowniez