-
Odzyskanie postaci
Cześć :D
Mam problem. Otóż prawie 3 lata temu miałem haka ;d haker nic mi nie zmienił (a przynajmniej tak mi sie wydaje), za to ja nie wiem co zrobiłem.. Pamiętam, że zmieniłem hasło, zalogowałem się na postać jakieś 2h później, potem ogarnąłem kompa z keyloggera i nie mogłem się zalogować za 2 tygodnie (a cały czas ostatnie logowanie to było to, po zmianie hasła) hasło nie wchodziło, email ani account name nie ruszony (do teraz jak patrzę na emailu mam potwierdzenie, że kupiłem pacca na to konto, a żadnej informacji o zmianie maila nie mam :/). Chciałem odzyskać to konto, ale... Nie mam r keya, pamiętam jak go wyrobiłem byłem całkowitym noobkiem i nie wiedziałem co to jest, więc nie zapisałem. Gdy używam account lost, do teraz jest, że złe hasło, zły account name, zły email.. Nic nie pasuje.
Jest jakaś szansa na odzyskanie konta, poza kupowaniem nowego r keya? Da się jakoś sprawdzić email czy coś?
#edit
A tak poza tym ile czeka się na r keya? :D
-
sprawdź czy char istnieje bo kasowali konta na których się długo nie logowało. na r-keya do miesiąca się czeka ale około po tygodniu od zamówienia jest
-
-
#edit
A tak poza tym ile czeka się na r keya? :D <<
A wiesz 100% że on nie zmienił danych ? :} Bo jeszcze okaże się że kupisz rk na jego adres haha
-
Ibot, na conf keya czeka sie przewaznie od tygodnia do 3 tygodni, ale zdarzaja sie przypadki ze trwalo to znacznie dluzej
-
Przy kupnie r keya nie podaje się przypadkiem swoich danych? Czy przychodzą na dane, które były wcześniej podane?
-
na dane które przy rejestracji podałeś
-
:v trudno, najwyżej będzie 20 zł w dupe ;d