-
Personalizacja androida
Cześć. Chciałbym troszkę zmienić interfejs w telefonie. Mam galaxy s4 i doszedłem do wniosku, że strasznie drażnią mnie te wszystkie ikony systemowe typu książki, filmy play, audioteki itd. Jest jakiś sposób na ukrycie tego? Nigdy z tego nie korzystałem, a przez to dziadostwo często mam problem ze znajdywaniem własnych potrzebnych mi aplikacji.
-
Polecam launcher Smart Launcher :) można ukryć aplikacje w menu dzięki niemu i jest na prawde dobry
-
Z tego co pamiętam to jak w app drawerze naciśniesz menu to masz tam opcje ukrywania aplikacji.
-
Skoro z tego nie korzystasz to nie lepiej po prostu wgrac jakis czysty rom, przy okazji zmienisz troche design(lol). Dwie pieczenie na jednym ogniu. Z launcherow to uzywam apex i sobie chwale (mozliwosc ukrywania ikon posiada)
-
jak pisał poprzednik najlepszym rozwiązaniem jest wgranie czystego roma i po sprawie, pozbędziesz się wszystkiego co samsungowe i spowalnia telefon...
a swoją drogą właśnie ogarniam tematykę iaas
-
Bez przesady, przeciętnemu uzytkownikowi nie jest potrzebne wgrywanie niestandardowego romu.
Wystarczy zmienić launcher które możesz pobierać ze sklepu play i sporo z nich ma opcję ukrywania ikon aplikacji.