siemka pany
krótka piłka: czy orientujecie się na którym awf-ie można studiować weekendowo (zjazd co ~2 tyg), a nie raz na semestr kilkanaście dni?
Wersja do druku
siemka pany
krótka piłka: czy orientujecie się na którym awf-ie można studiować weekendowo (zjazd co ~2 tyg), a nie raz na semestr kilkanaście dni?
chyba wszędzie gdzie studia są zaoczne?
pierwsze słyszę o studiowaniu "raz na semestr kilkanaście dni"
kraków/wrocław/katowice mają normalne studia zaoczne
Jaki kierunek cie interesuje? Jestem na krakowskim.
Gdańsk gdzie chciałem uderzać ma tak, wystarczy spojrzeć na ich plan zajęć; Wawa bodajże też. interesuje mnie północna/centralna Polska
początkowo chciałem uderzać na TiR do Gdańska ale z powyższych powodów odpada... rozważałem też WSEwS w Wawie ale jest mało opinii i mam wahania co do tej szkoły
Przecież tir na zaocznych to jest jakis żart, chyba ze.idziesz tylko dla.mgr przed nazwiskiem :dd
Nie chce Cie martwić, ale takie kierunki to ludzie sobie biorą jako.drugie.hobbystycznie
dis
pomijam fakt słuszności tego wyboru czy też nie, chciałem uderzyć tam, uczyć się dobrze a nie jak większość, zrobić specjalizację trener personalny/dietetyk czyli coś co lubię i czym się interesuję, w międzyczasie biorąc udział w szkoleniach, kursach i warsztatach... pogodziłem się z tym że inżynierem już w tym życiu nie będę ;d a że mam za sobą 1 stracony rok na psychologii, to tym razem chcę się zająć czymś co jest najbliższe moim zainteresowaniom
myślałem również o wychowaniu fizycznym i ono także wchodzi w grę
w przyszłości i tak planuję otworzyć swoją działalność a co do wartościowości dzisiejszych dyplomów... wszyscy wiemy jak jest z tym wyższym wykształceniem w tych czasach ;)
To nie lepiej iść na normalne dzienne fizio czy wychowanie? Kursy to sobie można robić nawet nie studiujac...
byłem już raz na dziennych i powiedziałem sobie nigdy więcej :) 3-5 godzin zajęć dziennie skutecznie uniemożliwia podjęcie normalnej pracy w pełnym wymiarze godzin (chyba że kogoś satysfakcjonuje zapierdalanie w macu/kfc/call center)
poza tym wolę zarabiać tak jak teraz 1,5 koła i do tego prowizje + co 2 weekend jechać na uczelnie za którą płacę 400-500~ zł miesięcznie (zostaje tysiąc złotych) niż dorabiać po godzinach/ w weekendy i mieć z tego, dajmy na to, 7 stów
O kurwa człowiek który wie dużo o życiu. No nic, życzę powodzenia na nowej drodze życia
idz na sport, fajny kierunek xD przyszłościowy :kappa
u mnei w wawie zaoczni maja zjazdy po parenascie dni, tragiczny plan
Na sport u nas trzeba miec klase sportowa wyrobiona...
pozwole sobie bumpnąć bo wciąż aktualne
dodatkowe pytanie: czy na AWF Gdańsk są studia wieczorowe? Pytam, bo strona jest mega nieprzejrzysta ;/
Chyba chodzi o studia niestacjonarne, z tego co mi się wydaje to jeżeli jest określona liczba chętnych to taki kierunek powstaje, zalecam zadzwonić do punktu informacyjnego uczelni i się tam zapytać.
Polecam studia stacjonarne jeżeli chcesz sobie zrobić sporo kursów, tutaj praktycznie wszystko masz za darmo albo w połowie dofinansowane prze UE oraz nie musisz uczęszczać na zajęcia teoretyczne (w większości)
Wiem, bo sam studiuje W-F na politechnice Opolskiej i ostatnio robiłem kurs sędziowski lekkoatletyki - oczywiście za darmo : P