-
Własny Offline serv
Siemka mam do was pytanie , chcę sobie zrobić własny server tzn hmm prowadzić sobie grę solo tzn . sam sobie postawić swój server bez neta bez niczego i sobie grać single , i tutaj pojawia się moje pytanie jak to zrobić i czy to wog jest możliwe , zależy mi na servie z mountami , gdyby ktoś mógł podesłać potrzebne rzeczy i jakiś mini poradnik będę wdzięczny . Pozdrawiam
-
Znajdz sobie jakikolwiek serwer 8.7+, postaw go (tutoriali nie brakuje) i graj
-
Na otlandzie w dziale tutoriali znajduje się prawie godzinny filmik-tutorial autorstwa Znote'a na temat TFS'a pod wersję 9.6; wszystko jest tam wyjaśnione bardzo ładnie, krok po kroku. Lepszego poradnika nie znajdziesz.
-
tak ale raczej będzie ciężko z mountami ;c a na nich też mi strasznie zależy
Pomoże ktoś pobralem juz chyba all , i teraz niewiem co zrobic gdyż nie jest tak jak na xml że przerabiasz config.lua i odpalasz silnik potrzebuje pomocy jak w trybie offline uruchomić servera z góry dziękuję
-
jest podobnie latwo, jesli uzywasz sqlite
jedyne czego w tym wypadku potrzebujesz to jaks edytor np http://sourceforge.net/projects/sqlitebrowser/
jak czegos nie wiesz to pisz dokladnie czego / komunikat jaki wyskakuje i oczywiscie zapoznaj sie z podstawowymi poradnikami odnosnie stawiania otsa
-
Niestety sposób kolegi nie zadziałał na moim silniku ;cc ktoś ma jakiś pomysł ?? ;ccc Proszę , dodam że silnik na jakim chce odpalić swojego off serva to
EvoRPG V5 na silniku forgottenserver-master prosze was o pomoc bądź podesłanie silnika i serva z mountami ;C
-
Z tego co wiem, to wszystkie silniki powyżej 9.2(3?) mają mounty.
-
Hmm to jeśli możesz podeslij jakis owy silnik ; D