Najnowszy news na tibia.com mówi o teście nowego systemu fragów i jednocześnie jest tam notka, że po tym teście nastąpi koniec double expa i double skilla na tych światach, jako, że te światy dostatecznie się już rozwinęły - co o tym myślicie?
Wersja do druku
Najnowszy news na tibia.com mówi o teście nowego systemu fragów i jednocześnie jest tam notka, że po tym teście nastąpi koniec double expa i double skilla na tych światach, jako, że te światy dostatecznie się już rozwinęły - co o tym myślicie?
zwała wyczuwam spadek liczby graczy
No ludzie porobili 600 lvle jak na evo landzie i stwierdzili, że koniec double expa xD
Ale wałek xD a już na expa wychodziłem pierwszy raz od poprzednich wakacji ;d trzeba ogarnąć inny serwer
To znaczy double exp jeszcze jest, ale po tym całym preview phase ma się skończyć :3
i teraz dupa,bo osoba która by chciała wrócić zdziwi się że nie ma double expa,moim zdaniem bez sensu
Ciekawe, komu teraz będzie chciało się testować nowe rzeczy. Na moje oko ilość jednorazowych graczy online spadnie z 950 do ~200.
Powinni to zostawić tak, jak jest, a nie w trakcie wprowadzać takie zmiany.
Od poczatku to byl serwer TESTOWY!! Wiec rownie dobrze moga go w pizdu usunac i nie wiem czy ludzie ktorzy na nim graja zdaja sobie z tego sprawe ;d
Jak dla mnie ok, bo faktycznie juz za duze lvle zaczely powstawac...
no wiadomo że mogą zrobić co chcą ale tą zmianą zaszkodzą sami sobie :P
No właśnie - serwer testowy. Jak sama nazwa wskazuje, różni się od innych serwerów. Ale właśnie ten podwójny mnożnik miał ściągnąć nowych graczy do testowania. Kto tutaj teraz zostanie ? Mniej stabilny serwer, ponadto nieoferujący niczego w zamian za różne niespodzianki wynikające z jego natury.
większość graczy to były boty albo ludzie którzy nawet nie logowali jak były previewowe rzeczy, więc cipsoft robi dobrze.
Aurera 133 Open PvP locked, preview game world
gg wp cipsoft,kopiecie sobie grób
Albo po prostu nie ma botów, bo klient inny.
sa boty juz wczoraj był