poradzi sobie na wrl druid 79lvl z sd albo knight 169lvl?
Jakieś konkretne taktyki/porady? uda się tam jakiś profit wyciągnąć duży postacią facc?
Wersja do druku
poradzi sobie na wrl druid 79lvl z sd albo knight 169lvl?
Jakieś konkretne taktyki/porady? uda się tam jakiś profit wyciągnąć duży postacią facc?
od kiedy na facc są wrl i demce?
sorki ostatni raz tak porządnie w Tibie grałem jak była wrsja 8.6 pozdro!
Knightem na faccu nawet tam nie zagladaj bo bedziesz te wrle bil rok :/ takim kapec druidem tez za duzo nie zdzialasz - przewiduje waste jak chcesz koniecznie expic na facc to mozesz knightem drillwormy a edekiem... drag+dle carlin zalezy od funduszy albo z sd albo z icicle i rozgi
@up
on nie mowi o potworach DEMONACH tylko o DEMONIE! Demona to jest ogromny resp warlockow na Facc na ktorego ciezko sie dostac a jeszcze ciezej wyjsc (nie majac 60lvla :D)
wrl od zawsze chyba. demony kiedyś były, ale tu chodzi o miejscówke która nazwa się Demona.
@top
dać radę powinien dać, tylko weź sobie secik od energii, troche tych runek co biją jak avalanche tylko że z ziemi(jak zniknie wrl), ale myślę że ciężko bedzie. co chwile redy, przy 2 może być dedówa. ale spróbować możesz
knightem na lewo od lewych schodów z trapem (taki item) bijesz na luzie z samego melee
też zależy jakiego skilla ma tym knajem, bo jak ma 80 to nie ma co się wybierać
raczej niemożliwe, żeby miał 80 na 169 lvlu
zresztą 90 skill by pewnie wystarczył, one mają chujowego defa
Knight ma skile 100/90 jakoś tak, lepiej emerald+ornate shield czy avanger?
avenger
co do wrlow, bez pacca meh meh ( Poniewaz dodali dla paccowcow takie fajne czary jak Utori XXX ktore zapodajesZ na wrl i podczas otrzymywania dmg od tego takowy potworek pojawia sie bez koniecznosci nawalania jakims stoneshowerem itp) osobiscie expilem tam od 120lvla do 150~~ mskiem proporcje runek byl proste (150gmp+softy+100 stoneshowerow+ reszta sd) :) mam nadzieje ze pomoglem.
jakbyś się uparł to tymi dwoma postaciami da się tam expić tym magiem to raczej tylko na lvl natomiast knightem no coś mógłbyś zarobić
aczkolwiek są lepsze miejsca jak koledzy up powiedzieli
trochę explo trzeba brać ze sobą jak już na low hp wrl jest i ucieka w róg na dole i zniknie to jest lipa:) sporo mp mi zeszło zanim się pojawił i miał pół hp zregenerowane